lauantai 19. joulukuuta 2015

Extra 2

Heipä hei taas!
Kolmas kierros alkaa pian, mutta ennen sitä vieraillaan vähän siellä sun täällä extran muodossa. Extrassa on siis kolme osiota ja ne ovat tässä kronologisessa järjestyksessä. Ensimmäinen osio sijoittuu 1. ja 2. kierroksien väliin, toinen 2. kierroksen ajalle ja kolmas 2. kierroksen loppuun. Lukekaa extra huolella, se nimittäin pohjustaa valtaisasti Rosewoodin tulevia tapahtumia ;)

 photo 68dfa55d-6897-4234-9fab-d35f5f4fb5a2_zpskdhi39hw.jpg                                                                            ~ * ~

 photo 1_zpsjimtpoem.jpg

Väsyneet askeleet vuorottelivat märässä maassa. Jalkojen omistaja, nuori nainen, ei enää tuntenut mitään kylmästä ja kosteudesta kohmeisissa jaloissaan. Metsän pistävät oksat ja karkeat sammaleet saivat hänen jalkansa verille, mutta siitä hän ei enää kyennyt välittämään.

 photo 2_zps99nxmym4.jpg

Lopulta väsynyt nuori nainen pysähtyi ja katseli ympärilleen. Hän ei ollut koskaan ollut näin syvällä metsässä. Hänellä ei ollut enää aavistustakaan missä oli.

 photo 3_zps5qavyxr8.jpg

Joka puolella ympärillä näkyi pelkkää metsää, metsää ja metsää.

 photo 4_zps397cofus.jpg

Epätoivo vahvistui jatkuvasti nuoren naisen sisimmässä. Mitä hän voisi täältä löytää? Ainut asia, mitä hän halusi, oli kaatua väsymyksestä maahan makaamaan.

 photo 5_zpsab4ybsya.jpg

Hiljalleen pelko voitti uupumuksen ja nuori nainen alkoi taas edetä. Hän ei voinut pysähtyä, ei palata takaisin, ei luovuttaa.

 photo 6_zps7ol06cfx.jpg

Kauhu saa nuoren naisen kiihdyttämään vauhtinsa juoksuksi. Jos hänet löydettäisiin... Hänet palautettaisiin takaisin aviomiehelleen. Aviomiehelleen, joka halusi hänen katoavan. Kukaan ei uskoisi jos nainen kertoisi miehensä yrittäneen murhaa. Oman vaimonsa murhaa.

 photo 7_zpsyd1fvp49.jpg

Väsymyksen vuoksi nainen ei huomannut vanhan puun juurta, Hän kompastui siihen ja kaatui lätäkköön. Sitä nainen ei kuitenkaan enää huomannut. Alusmekko oli jo kastunut läpimäräksi ja punaiset hiukset liimautuneet niskaan ja kasvoihin kiinni. Kyyneleet valuivat pitkin naisen kasvoja, muttei niitä nähnyt. Sade pyyhki ne pois.

 photo 8_zpsgcckp5uk.jpg

Miksi hän oli edes lähtenyt pakoon? Olisi hänen pitänyt tietää ettei hän pystyisi mihinkään. Aivan kuin mies oli sanonut.
 "Ei sinusta ole mihinkään. Kuuletko, mihinkään! Sinä et ole mitään. Häivy huora, sinua ei tarvita täällä enää!"
Miehen viimeiset sanat naiselle pyörivät hänen päässään. Hän ei ollut mitään.

Nainen sulki silmänsä.

 photo 9_zps54v8gday.jpg

Avataessaan silmänsä naisen täytyi sulkea ne uudestaan. Portaat. Häne ei voinut uskoa silmiään.

 photo 10_zpsi5jghnxg.jpg

Hänen silmänsä olivat kuitenkin oikeassa. Keskellä metsää oli pieni mökki. Mökki, josta kaikki olivat kuulleet tarinoita, mutta jonka vain harvat tiesivät todelliseksi.

 photo 11_zpsk116ucsd.jpg

Nuoren naisen suureksi hämmästykseksi mökin ovesta ulos astui vanha nainen. Hän ei kuitenkaan enää jaksanut ragoida siihen.

 photo 12_zpsbfnm97sl.jpg

Vanha nainen katsoi maassa makaavaa nuorempaa naista.
"Kas, kas, kas. Mitäs täältä löytyi?"

 photo 13_zpscvodjyga.jpg

Sitten vanha nainen, Gwyneth Hallewell, räjähti julmaan käkätykseen.

 photo 14_zpsor196cmq.jpg

Nuori nainen ei kuitenkaan enää jaksanut välittää mistään. Uupumus vei hänestä viimein voiton.

Nuori nainen, nimeltään Lady Ruby Crawford, omaa sukuaan Grey, sulki silmänsä ja menetti tajuntansa.

                                                                            ~ * ~

                                                                            ~ * ~

                                                                            ~ * ~

 photo 15_zpshrqkg4ki.jpg

Lady Fredrika istui huokaisten. Viimeisillään oleva raskaus ja kaksosten hoitaminen veivät kaikki hänen voimansa. Palvelijattomuus ja aviomiehen naisseikkailut eivät antaneet kovinkaan paljoa ilon aiheita Fredrikalle. Yksi aihe iloon oli kuitenkin Fredrikalle syntynyt, nimittäin prinssin sairastuminen. Fredrika ei voinut sietää tärkeilevää kuningatarta ja kaikki onnettomuutta tälle tuottavat asiat toivat onnea Fredrikalle. Hymy nousi Fredrikan huulille aina hänen kuvitellessaan kuningattaren menettävän perijänsä.

 photo 16_zpsjbwuewiv.jpg

Fredrikan ajatuksen kuitenkin keskeytti kaksosten itku. Ensin Fredrika nosti kehdosta perijänsä Columin.

 photo 17_zps6xnor6cq.jpg

Columin kehdon ääreltä Fredrika riensi tyttärensä Geminan luokse.

 photo 18_zpsoqetbzxb.jpg

Geminasta tulisi vielä jonain päivänä kuningatar, tavalla tai toisella. Fredrika saisi vielä kävellä kuninkaanlinnan käytäviä kenenkään estämättä. Vanhan loiston päivät palaisivat hänelle.

 photo 19_zpsxjo04oyg.jpg

Valmistaessaan ruokaa Fredrikan ajatukset palasivat takaisin kuningattareen. Tämä oli tehnyt vierailun kaikkien ylhäisaateliin kuuluvien luona, muttei ollut saapunut Fredrikan luokse. Fredrika ei voinut antaa tätä anteeksi, alempaan aateliin tippuminen oli vieläkin vuosien jälkeen hänelle kova paikka.  Fredrika ei sietänyt muistutuksia siitä, ettei kuulunut enää valtakunnan tärkeimpiin naisiin. Ja kuningatar oli juuri sellainen. Muistutus, muistutus siitä mitä Fredrika oli joskus ollut, muttei ollut enää.
                                                                            ~ * ~

 photo 21_zpscbnykhxg.jpg

Malcolm hymyili poikansa jokelteluille. Hän jaksoi katsella poikaansa tämän ollessa iloinen, mutta aina kun tämä alkoi itkeä työnsi hän pojan Fredrikalle. Ei lapsissa ollut mitään vikaa, mutta Malcolm ei tuntenut itseään isäksi. Hän ei ollut koskaan haaveillut perheestä. Malcolmin haaveisiin oli kuulunut seikkailut, sotaretket ja tutkimusmatkat. Avioliitto ja perhe olivat hänelle eräänlainen vankila, joka sitoi hänet aloilleen. Unelmiaan hän ei koskaan tavoittaisi. Unelmien rauniot Malcolm hukutti naisiin, uhkapeleihin ja alkoholiin. Niiltä ja töiltä ei jäänyt paljoa aikaa perheelle. Aina hän ei edes muistanut omistavansa sellaista. Silloin hän tunsi kauhean huonoa omatuntoa ja yritti hetken olla kunnon aviomies ja isä. Mutta vain hetken. Parempaan Malcolm ei pystynyt. Hän kuitenkin yritti olla satuttamatta perhettään, sillä vaikkei hän suuria lämpimiä tunteita vaimoaan ja lapsiaan kohtaan tuntenut, hän kuitenkin kunnioitti heitä syvästi. He olivat viattomia hänen omaan kykenemättömyyteensä.

                                                                            ~ * ~

 photo 25_zpslfdzhs2b.jpg

Fredrikan synnytyksen käynnistyttyä Malcolm oli siellä missä yleensäkin. Poissa.

 photo 26_zps8l7rhnvf.jpg

Lady Dorothy Woodville
                                                                            ~ * ~

 photo 29_zpsilufviuc.jpg

"Sanoit, että sinulla on jotain tärkeää asiaa minulle" Malcolm sanoi kysyvästi Robertille.

 photo 30_zpsorgjmqct.jpg

"Osaatko pitää salaisuuden?"

 photo 31_zps1ixnxx0r.jpg

Malcom hämmentyi kysymyksestä, mutta tajusi lopulta vastata osaavansa. Salaisudet lupasivat seikkailuita.

 photo 32_zpsht5zjk3d.jpg

"Minun tyttäreni Antonia on alkanut kierittää kuningasta sormensa ympärille. Tulee vielä päivä, jolloin kuningas asettaa tyttäreni kuningattaren edelle. Mutta ennen sitä päivää Antonia tarvitsee suojelua. Peli valtaistuimesta on aina vaarallista, eikä vähiten silloin kun vastassa on useampia kuin yksi. Varsinkaan kun valtaistuimella istuu jo joku. Antoniaa kohtaan tulee varmasti vielä murhayrityksiä ja haluan sinun takaavan hänen turvallisuutensa. Kun Antonia saa viimein itselleen kuuluvan aseman, palkitsemme sinut runsaasti."

 photo 33_zpsjbgcmfyj.jpg

Malcolm saattoi jo tuntea kasvoillaan seikkailujen viiman. Jännitysta kaipaavalta sydämeltään ei hän voinut kieltää mahdollisuutta tuntemattomaan.
"Sovittu"
                                                                            ~ * ~

 photo 37_zpskmjwtosc.jpg

Pian lordin vierailun jälkeen koitti Woodvilleillä lasten syntymäpäivät. Kiireeltään Fredrika ei ollut ehtinyt hankkia kuin yhden kakun, joten kaksoset jäivät ilman omia kakkuja. Se ei kuitenkaan heitä häirinnyt, tärkeämpää oli kasvaa vihdoinkin pois vauvankiharoista.

 photo 38_zpsfjrgvngr.jpg

Dorothylle Fredrikalla oli kuitenkin kakku, hän nimittäin halusi tarjota lapselleen pienen palasen hienoutta ennen tämän lähettämistä luostariin. Luostariin Fredrika oli nimittäin päättänyt tytön antaa, näin hänelle jäisi enemmän aikaa keskittyä Geminaan ja kisaan kuningattaruudesta.

                                                                            ~ * ~

 photo 39_zpswcbmztbg.jpg

Lady Gemina Woodville

 photo 40_zpsdic7oz2k.jpg

Sir Colum Woodville

 photo 41_zpsle2nmpuj.jpg

Lady Dorothy Woodville

                                                                            ~ * ~

                                                                            ~ * ~

                                                                            ~ * ~

 photo 42_zpsnzl77spk.jpg

Askeleet kiiruhtivat poispäin talolta. Ruskeiden nahkakenkien omistaja ei voinut uskoa mitä oli juuri nähnyt. Nyt oli kuitenkin liian kiire jäädä miettimään tapahtunutta. Mies saattoi haistaa vieläkin tulen voimistuvan katkun. Kohta paikalle saapuisi ihmisiä. Eikä kukaan saisi tietää hänen olleen täällä.

 photo 43_zpsqcst6cms.jpg

Pieni talo, oikeastaan enemmänkin mökki paloi voimakkaalla liekillä.

 photo 45_zpsqjrktjoq.jpg

Sisällä talossa ei nähnyt enää mitään. Kuuli kuitenkin.

 photo 46_zpslq9fju6q.jpg

Naisen viimeiset tuskanhuudot täyttivät tulelta tyhjäksi jäävän tilan.

 photo 47_zpssgbkr6ij.jpg

Nainen yritti huutaa apua, mutta savu tukahdutti huudot niin hauraiksi, ettei kukaan niitä kuullut.

 photo 48_zpsllugtybk.jpg

Lopulta naisen viimeisetkin huudot vaimenivat.

 photo 77475272-1000-4d6a-95b7-4e65c04b4ffa_zpsfqx1nh6s.jpg

Punaiset silmät tuijottivat lumoutuneena liekkejä. Silmien punaisuus kieli läheisestä verisiteestä tulen kansaan. Puolisuudesta.
 Lopulta punaisten silmien omistaja havahtui tulen lumouksesta kylmään viimaan. Kauhu, järktys ja toivottomuus valtasivat hänen mielensä. Mitä hän oli tehnyt?

Taas.

Punaisten silmien omistaja kääntyi ja juoksi pois.

 photo 50_zpsyqwclaml.jpg

Aamun lähestyessä sade onnistui sammuttamaan maagiset liekit. Naiselle se oli kuitenkin jo liian myöhäistä.

                                                                            ~ * ~

                                                                            ~ * ~

                                                                            ~ * ~

11 kommenttia:

 1. Mukava ekstra sinulla täällä! Lueskelin suurella mielenkiinnolla, vaikka vähän piti palatakin ensimmäisen kierroksen ja toisen kierroksen väliin muistellakseni että mitä kaikkea tässä onkaan jo ehtinyt tapahtumaan.

  Rosewoodin ilmaantuu osia mukavaan tahtiin - pakko antaa siitä kehuja. Tätä jo joka viikonloppu melkein odotteleekin että pääsee lueskelemaan jotakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten muuten olet saanut noin paljon liekkejä peliisi? Itsellenikin tulee kohta tarpeeseen kokeilla lieskamerin mallailua peliini...en vaan yhtään vielä tiedä miten sen toteutan

   Poista
  2. Kiva kun kommentoit :)
   Mukava kuulla, että nopeasta päivitystahdista pidetään, itse yritänkin juuri pitää päivitystahdin nopeana.

   Ja täältä http://modthesims.info/download.php?t=253652 olen löytänyt ostettavissa olevan tulen, joka toimi ainakin minulla :)

   Poista
  3. Kiitos linkistä, lataukseen menee liekit :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen extra! Etenkin tuo viimeinen osa herätti ajatuksia. Toivoinkin, että tarinassa esiteltäisiin Beatricen lisäksi joku toinen puolinen. Ohhoh, Ruby ei näköjään sitten kuollutkaan, vaan päätyi noidan mökille :o Ja Crawford juonittelee ritarin kanssa... Kuningattarelle on näköjään tulossa kovat ajat. Odottelen innolla jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elinorin ja Mariannen tarina jatkuu toisella osalla! :)

   Poista
  2. Kiva kun kommentoit :)
   Hyvä, että toiveeseesi on vastattu uuden puolisen muodossa (toivottavasti et kyllästy kun niitä tulee lisää...)
   Ruby is back! En tappanutkaan häntä, vielä...
   Menenpä lukemaan Elinorin ja Mariannen elämää :)

   Poista
 3. Huuuu! It's getting spooky! Sillälailla sadistisella tavalla oli jännää lukea taas uudesta puolislajista :D kukahan raukka siinä sivussa sitten kuoli, Ken tietää...
  Aloitinpa hönösti kommenttini. No, anyways.
  Kukas on tuo vihreyttä hehkuva muori? ja punahiuksinen nainen? Ehkäpä kenties liekkimeren sytyttäjä...? Saanhan vastauksia pian :D:
  Fredrika on kyllä vähän kylmä äiti ): Parka Dorothy, jos joutuu äitinsä "kiireiden" takia vastentahtoisesti(?) luostariin :/
  Ei muuta kuin jatkoa vaan, jätit niin jännän äärelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit :)
   Uudesta puolislajista ja vihreästä naisesta saadaankin kuulla lisää vielä myöhemmin :)
   Saa nähdä miten Dorothyn käy, alistuuko äitinsä tahtoon vaiko ei

   Poista
 4. Edellinen osa oli hyvä, ja niin oli tää extrakin! :)

  Miks kommenttien kirjottaminen on niin hankalaa, äääääh :D en osaa sanoa mitään.
  Mielenkiinnolla odottelen mitä tulee tapahtumaan, oli tosiaan mielenkiintosta lukea uudestakin puolislajista :D (liikaa mielenkiintoa yhdessä lauseessa)

  En keksi mitään, mutta jatkelehan toki (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit :)

   Oon ihan samaa mieltä, kommenttien kirjoittaminen on hankalaa :D sanainen arkkuni ei ikinä aukea kommentteja kirjoittaessa
   Mielenkiinnolla odottelen, miten onnistun järjestämään tulevat tapahtumat (eikä mielenkiintoa voi koskaan olla liikaa)

   Poista