lauantai 26. joulukuuta 2015

Osa 1.11 Baratheon


 photo 8ddf4da8-89b4-4bdc-bded-9018812e7846_zps0rxuxija.jpg                                                                               ~ * ~

 photo 1_zpsptwubk59.jpg

Edmund hyppi riemuissaan uudella sängyllään.

 photo 2_zpsreq4yu0h.jpg

Edmund ei välittänyt Glenysin paheksuvasta katseesta ja moitteista untuvapatjan kiduttamisesta. Hän oli vihdoinkin terve ja saattoi tehdä mitä halusi. Nyt typerät yskimiskohtaukset ja väsymys eivät olleet enää hänen tiellään. Edmundille koko maailma seikkailuineen oli avoinna.

 photo 3_zpskx3353ys.jpg

Kunhan vain aurinko nousisi kouluvaunut tulisvat hakemaan häntä ja hän pääsisi tutustumaan muihin aatelisten poikiin. Seikkailut olisivat aina hauskempia muiden seurassa!

 photo 5_zpsepxvfrug.jpg

Jäänittynyt hymy huulillaan Ed nousi vaunujen portaita. Viimeinkin hän pääsi ensimmäistä kertaa elämässään linnan muurien ulkopuolelle.

                                                                               ~ * ~

 photo 6_zps8vlskfn9.jpg

Saatettuaan poikansa tämän ensimmäiselle koulumatkalle, suuntasi Edmund I kohti markiisien kolkkoa linnaa. Deborah oli kutsunut Edmundia jo useamman kerraan luokseen, mutta jostain syystä Edmundilla ei ollut ollut suurempaa kiinnostusta vastata kutsuun myöntyvästi. Deborah käyttäytyi jatkuvasti vaativammin ja vaativammin. Kaiken lisäksi hänen ennen niin vetoavat oikkunsa ja kylmä rauhallisuus alkoivat hiljalleen ärsyttää Edmundia. Ihan kuin naisella ei olisi ollut tunteita laisinkaan. Tai no itseään hän ainakin rakasti, mutta muita? Siitä Edmund ei voinut olla varma.

 photo 7_zpsicczbuad.jpg

Ajatellessaan naisia Edmundin mieleen tuli Deborahin lisäksi toinenkin nainen. Nainen, joka ymmärsi olla vaatimatta mitään. Nainen, joka ymmärsi totella täydellisesti kuninkaan pienintäkin tahtoa ja suorastaan palvoi tätä. Nainen, jonka Edmund oli luvannut tavata auringon laskiessa.

                                                                               ~ * ~

 photo 8_zpssuyyphhn.jpg

"Sitten lukkari näytti miten lasketaan yhteenlaskuja ja vähennyslaskuja ja opetti vielä vähän latinaakin! Oppituntien välissä tutustuin paronin, lordin ja ritarin poikiin, vaikkakin lordin poika Amadeus Crawford oli aika ärsyttävä ja sitten..." Ed selitti innoissaan isälleen.

 photo 9_zps95pwqepj.jpg

Edmund ei puolestaan oikein pysynyt poikansa juttujen mukana, hänen ajatuksensa olivat nimittäin aivan muualla. Naiset, aina naiset aiheuttivat päänvaivaa! Maatessaan Deborahin kanssa Edmund oli huomannut, ettei enää omannut samanlaista tunteen paloa tai fyysistä vetoa kuin ennen. Oikeastaan, nainen oli alkanut kyllästyttää häntä. Deborahin paikkaa alkoi kuin varkain täyttää eräs toinen nainen. Nuori nainen, jonka Edmund oli nähnyt vain muutaman kerran. Kirjeitä he olivat lähetelleet näkemisenkin edestä.

 photo 10_zpsh1vctglo.jpg

"Isä keskitytkö sinä lainkaan!" Edin kirkas ääni herätti Edmundin ajatuksistaan.
Edmund tarttui shakkinappulaan ja kysyi: "Jos kerran Amadeus oli ärsyttävä niin kukas pojista oli sitten mukavin?"
Edin jatkaessaan selostustaan Edmund saattoi vajota takaisin haaveisiinsa.

                                                                               ~ * ~

 photo 11_zpsxdk0ox0s.jpg

Edmund odotti hermostuneena. Hän tiesi kyllä sovittuun ajankohtaan olevan vielä paljon aikaa, mutta oli kuitenkin jo valmiina, ehkä nainenkin tulisi etuajassa. Kuullessaan oven avautuvan takanaan Edmund hymyili, hän oli arvannut oikein nainen oli etuajassa.

 photo 12_zps22uljlqh.jpg

Edmund kaappasi Antonia Crawdordin syliinsä ja suuteli tätä kiihkeästi. Hänen sydämensä pomppasi kuullessaan Antonian äänen sanovan: "En jaksanut odottaa enää kauempaa".

 photo 13_zpsbcwxel3z.jpg

Antonia ei ollut ainostaan kaunis, vaan hän oli myös älykäs. Edmund saattoi kertoa tälle valtakuntaa koskeviaan huolia ja Antonia kuunteli ymmärtäväisesti. Toisin kuin Deborah teki.

 photo 14_zpssctdzdac.jpg

Antonia oli myös aina samaa mielta Edmundin kanssa ja jos ei ollut tämä pian ymmärsi Edmundin olevan oikeassa.

 photo 15_zpsd0qkt9bt.jpg

"Et voi ymmärtää kuinka suuren kunnian suot minulle viettäessäsi kanssani aikaa! Harvat ymmärtävät kuinka kallisarvoista kuninkaan aika on. Sitä ei pidä tuhlata."

 photo 16_zpsz17t6clj.jpg

"Kerta kun aikani on niin kallisarvoista, niin mitähän meidän pitäisi sillä tehdä?" Edmund sanoi Antonialle.

 photo 17_zpsrneqklcu.jpg

"Minulla olisi itseasiassa eräs ajatus", kuiskasi Antonia käheällä äänellään kuninkaan korvaan samalla kuin hänen kätensä alkoivat vaellella kuninkaan vartalolla.

 photo 18_zpsxtlwm08i.jpg

Edmund sai heti ajatuksesta kiinni ja alkoi availla Antonian mekon nyörejä.

                                                                               ~ * ~

 photo 19_zps8xaofdtq.jpg

Aurora hotki ruokaa vauhdilla. Nälän jatkuvasta kasvusta hän oli osannut päätellä olevansa taas raskaana. Aurora ei enää edes jaksanut odottaa Glenysiä tarjoilemaan ruokaa, saati kävellä ruokasaliin asti syömään. Niinpä hän haki itse Glenysin jättämiä valmiita annoksia ruokakomerosta ja jäi keittiöön syömään. Sitäpaitsi Edmund söi ruokasalissa. Aurora ei halunnut mennä aviomiehensä seuraksi. Tämä oli alkanut hehkua uudenlaista onnea ja Aurora pelkäsi sen liittyvän jotenkin Deborahin uusimpaan raskauteen.

 photo 20_zpsnfhizaes.jpg

Ihan niin kuin Aurorakin, myös Deborah oli taas kerran raskaana. Aurora oli kuullut Deborahin raskaudesta Beatricelta, Deborahia kun ei ollut näkynyt vähään aikaan missään. Uusi raskaus ja kaksi tytärtä veivät ilmeisesti kaiken hänen aikansa.

                                                                               ~ * ~

 photo 21_zps3ymgl9ge.jpg

"Ättä, ättä!"
Aurora ei voinut olla hymyilemättä tyttärensä puhumisyrityksille. Emmeline tuotti hänelle suurta iloa, mutta samalla hän pelkäsi suunnattomasti katsoessaan tyttärensä kasvoja. Aurora pelkäsi jatkuvasti menettävänsä jonkun lapsistaan, eikä pelkoa lieventänyt yhtään viime aikaiset tapahtumat Nevilleillä. Katsoessaan lapsiensa iloa Aurora näki jatkuvasti mitä Beatrice oli menettänyt.

 photo 22_zpsjzf8c25v.jpg

Kylmäävät väreet kulkivat pitkin Auroran selkäpiitä ajatellessaan Beatricea ja tämän menetystä. Ne toivat mieleen sanat joiden unohtamiseen Aurora oli tehnyt paljon työtä. Vielä asuessaan Halldorassa, isänsä valtakunnassa, oli hän käynyt mustalaisennustajalla. Aurora muisti liiankin hyvin osan ennustajan sanoista.

"Kolme lasta saat, pojan, tytön ja pojan, muttet yhdenkään lapsesi häitä tanssi."

Aurora havahtui synkistä ajatuksistaan, kun Emma hänen sylissään alkoi kiemurrella.
"Rauhassa kulta, rauhassa. Kohta pääset leikkimään", rauhoiteli Aurora tytärtään.

                                                                               ~ * ~

 photo 24_zps2bueffpb.jpg

Glenys oli alkanut ilmestyä Auroran seuraan usein tämän ollessa keittiössä syömässä. Aurora nautti ystävänsä seurasta, tämä antoi hänelle kosketuksen oikeaan maailmaan.

 photo 25_zpscqj0ktok.jpg

"Mitä siskosi perheelle kuulu parhaillaan?"

 photo 26_zps89uumoms.jpg

"Kauppa käy hyvin, mutta en muuten oikein tiedä. Heillä tapahtuu jotain outoa. Brita synnytti vasta, mutten edelleenkään ole nähnyt hänen edellistä lastaan Jeannea. Hesterkin sairastui yllättäen, enkä edes tiedä onko hän enää elossa! Tuntuu kuin heidän talossaan olisi yksi jos toinenkin salaisuus. Britasta on myös tullut hyvin sulkeutunut, hänestä harvoin kuuluu yhtään mitään."

 photo 27_zpsnrczkvr9.jpg

"Onpa ikävä kuulla, muista jos voin auttaa, autan mielelläni."

 photo 28_zpsnyldnpfu.jpg

Glenys tuijotti lumoutuneena kuningatarta. Miten tämä saattoi olla niin hyvä ja antelias, vaikka elämä kolhi tätä jatkuvasti?

                                                                               ~ * ~

 photo 29_zpsku3vduyj.jpg

Edmund tuijotti hermostuneena kirjettä edessään. Oliko liian aikaista lähettää se? Säikähtäisikö Antonia, jos hän kertoisi tunteistaan tätä kohtaan. Edmund itsekin oli säikähtänyt omista tunteistaan. Siitä miten nopeasti Antonia oli varastanut Deborahin paikan hänen sydämessään. Vain muutama hetki ja monien vuosien aikana rakennetut tunteet olivat kuihtuneet pois ja uudet tunteet alkaneet versota vanhojen raunioilta.

 photo 30_zpsyiuxxyzp.jpg

Edmund nojasi käteensä. Miksi naisten täytyi olla niin vaikeita? Lopulta hän teki kuitenkin päätöksensä ja sujautti kirjeen kirjekuoreen. Sen jälkeen Edmund kirjoitti toisen kirjeen, vaatturille joka saisi tehdä Antonialle syntymäpäivälahjaksi uuden upean mekon. Edmundin sydämen valtiattarelle kuului vain paras.

                                                                               ~ * ~

 photo 32_zpsdflqdbwp.jpg

"Piilossa!"

 photo 33_zpsacfhiapi.jpg

"Kukkuu!"

 photo 31_zpsjup2ramd.jpg

"Ättä ei taa katota!" Emmeline kikatti.
Aurora ei voinut olla nauramatta tyttärensä hämmennykselle, mutta hänen hymynsä hyytyi tuntiessaan mekkonsa helman kastuvan.

 photo 34_zps87y18siv.jpg

Vaivaanloisesti Aurora nousi maasta ja alkoi huuta Glenysiä.

 photo 35_zpse9nmocic.jpg

Emma täytyisi viedä pois katsomasta käynnistynyttä synnytystä.

 photo 36_zpsydiouzo1.jpg

Prinssi Geoffrey Baratheon

 photo 37_zpsnw61qgit.jpg

"Kolme lasta saat, pojan, tytön ja pojan, muttet yhdenkään lapsesi häitä tanssi."

Ennustajan sanat pyörivät Auroran päässä. Tähän asti eukko oli ollut aivan oikeassa.

                                                                               ~ * ~

 photo 38_zpsfqewj9fc.jpg

Aurora hämmentyi valtavasti nähdessään Deborahin astelevan kuninkaanlinnaa kohden. Nainen oli jo niin pitkällä raskaana, että tämän olisi pitänyt pysyä kotonaan! Sitäpaitsi Aurora ei ollut kutsunut Deborahia vierailemaan. Eikä ollut kuningaskaan ollut edes paikalla, joten tämäkään tuskin oli naista kutsunut.

 photo 39_zps2t0sqfaw.jpg

Deborah kuitenkin istuutui vaivaanloisesti puutarhan penkille, joten Auroralle ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin istua viereen ja yrittää virittää keskustelua hyvien käytöstapojen mukaan.

 photo 40_zpsctypiuyf.jpg

Deborah kuitenkin vastaili vain lyhyesti ja kireän oloisesti, joten lopulta Aurora tyytyi vain istumaan hiljaa paikoillaan.

 photo 41_zps5wuab2pz.jpg

Deborahin kasvot kirkastuivat vasta tämän nähdessä kuninkaan astelevan linnan porteista. Samalla Aurora saattoi kuitenkin aistia tämän jännittyneisyyden kasvavan.

 photo 42_zpse8nu958r.jpg

Kuninkaan saapuminen vei Auroran oman mielialan taas alas. Tottakai Deborah oli saapunut katsomaan kuningasta, rakastajaansa.

 photo 43_zpsu3ibtlbu.jpg

Tyynesti Aurora nousi ja suuntasi sisälle. Mitkään käytöstavat eivät vaatineet häntä jäämään seuraamaan aviomiehensä ja tämän rakastajattaren keskustelua.

 photo 44_zpsojovsy1r.jpg

Edmund tuijotti hämmentyneenä Deborahia. Jokin aika sitten hän olisi riemastunut naisen näkemisestä, mutta ei enää. Deborah oli yrittänyt jo monta kertaa järjestää tapaamista, mutta Edmund oli kieltäytynyt tekosyiden varjolla. Hän ei ollut ollut vielä valmis puhumaan Deborahin kanssa. Nyt nainen kuitenkin oli täällä.

 photo 45_zps7rfezepk.jpg

Deborah nousi ylös ja rutisti kuninkaan lähelleen, niin lähelle kuin raskausmaha antoi myöten.
"Minulla on tärkeää asiaa sinulle", hän sanoi.

 photo 46_zpse9pkpmvy.jpg

"Olen raskaana. Eikä Alarik ole lapsen isä. Sinä olet."

 photo 47_zpsuii9mxnj.jpg

Ensin järkyttynyt hymy nousi Edmundin huulille, mutta tiedon iskostuessa hänen päähänsä hymy alkoi hiipua. Mitä mieltä Antonia olisi tästä?

 photo 48_zpsugo8bnad.jpg

"Miten tämä on mahdollista? Sinä sanoit, että huolehdit ettet tule raskaaksi!" Edmund sanoi paniikin kuultaessa hänen äänestänsä.
"En minä voi mitään vahingolle! Mutta asia on nyt tosi ja meistä tulee vanhempia. Sinun täytyy antaa minulle virallinen asema!"

 photo 49_zpssit1yzxr.jpg

"En minä sinusta voi kuningarta tehdä! Ei ole laillista keinoa jolla voisin hylätä Auroran."
"Kyllä minä sen ymmärrän, mutta meidän suhteemme on nyt siirtymässä seuraavalle asteelle, enkä minä sillä asteella voi olla enää naimisissa toisen miehen kanssa. Minun täytyy siis jättää vaatimus kruunusta hetkeksi ja tyytyä kuninkaan virallisen rakastajattaren asemaan. Saat ilmoittaa sen lakimiehillesi, jonka jälkeen voin muuttaa linnaan. Lapsestani tulee prinssi tai prinsessa ja minusta Teidän Korkeutenne Kuninkaan Rakastajatar."

 photo 50_zps5oa1jqic.jpg

Deborahin vaatimus veti Edmundin hetkeksi hiljaiseksi, mutta sitten hän jatkoi: "Ei. En tee sitä. Minä en enää tottele sinua."

 photo 51_zpsgjnkf4hz.jpg

"Anteeksi, mutta mitä sinä tarkoitat? Kuulinko minä oikein?" Deborah kysyi järkyttyneellä äänellä.

 photo 52_zpsh01xxcar.jpg

Rauhallinen hymy nousi Edmundin huulille ja hänen äänensä palasi takaisin normaaliksi.
"Kyllä, kuulit oikein. Tarkoitan sitä, että tämä suhde on ohi. Palaa miehesi luokse ja tee mitä haluat, minua ei kiinnosta enää."

 photo 53_zpsfmxnbkcy.jpg

Niine hyvineen Edmund jätti entisen rakastajattarensa ja ensirakkautensa järkyttyneenä seisomaan linnan puutarhaan.

 photo 54_zpsijtpqcts.jpg

Sisällä Edmund seurasi Deborahin toipumista järkytyksestä. Nähdessään naisen poistuvan hän tunsi kummallista helpotusta. Kaikki ne vaatimukset olivat nyt poissa. Tästä lähin Edmund voisi keskittyä rauhassa Antoniaan.

                                                                               ~ * ~

 photo 55_zpsbnenze4o.jpg

Puhaltaessaan Emman kanssa kynttilöitä Aurora tunsi itsensä oudon vapaaksi. Hän oli nähnyt Deborahin ja Edmundin riidan ja vaikutti hyvin todennäköiseltä, että heidän suhteensa oli nyt ohi. Auroralla oli viimeinkin mahdollisuus saada miehensä kokonaan itselleen.

 photo 56_zpstgn2tc7b.jpg

Prinsessa Emmeline "Emma" Baratheon
                                                                               ~ * ~

 photo 57_zps80atifp6.jpg

Emma jutteli tylsistyneenä markiisin tyttärille. Molemmat markiisittaret olivat hänen mielestään epämielenkiintoisia.

 photo 58_zpsg2ve6feu.jpg

"Oletteko te nähneet jo kaikki aatelispojat? Colum on aika mitäänsanomattoman näköinen, eikä Amadeuskaan erityisen hyvältä näytä, mutta Henry on ihan toista maata. Sinun veljesi voittaa kuitenkin ihan kaikki, hänellä on niin ihanat hiukset ja..."
Emma sulki korvansa Grethelin jaarituksilta. Pojat, pojat ja pojat. Mistään muusta ei tämä puhunut. Paitsi häistä ja avioliitosta. Mutta niihinkin liittyi pojat. Itseasiassa tytöt juttelivat nytkin ulkona Grethelin takia. Emma tiesi Edin olevan sisällä ja jos he menisivät sinne, Grethel suuntaisi suoraan liehittelemään tätä.

 photo 59_zpsdtmfmkkw.jpg

"Kyllä minäkin olen jo nähnyt heidät ei tarvi kuvailla heitä! Mutta mitä mieltä olette koulusta? Ihan tyhmää, että pojat saa opetella ihan oikeita asioita ja me joudutaan opettelmaan tanssimista ja soittamista ja kaikkea muuta turhaa."
Margaret oli Emman mielestä sisarensa vastakohta. Häntä ei erityisemmin pojat kiinnostaneet. Tieto oli Margaretin intohimo. Nytkin hän jaksoi vain valittaa aatelistyttöjen tapakoulusta. Hänen mielestään tytöillekin olisi pitäny opettaa laskentoa, tähtitiedettä ja filosofiaa. Mitä hulluja ajatuksia!

 photo 60_zps0f08crqz.jpg

"Mitä jos vaikka rakennettaisiin lumiukko?" Emma ehdotti markiisittarille täysin kyllästyneenä heidän juttuihinsa.
"Eihän me sellaista voida tehdä, siinähän menee ihan sotkuun!" Grethel valitti ja jatkoi selontekoaan.
Emma sulki korvansa ja siiryi omiin haaveisiinsa.

                                                                               ~ * ~

 photo 61_zpsxap6cfwx.jpg

Aurora puhalsi hymyillen kynttilät Geoffreyn kakusta. Tänään se tapahtuisi. Tänään hän yrittäisi saada kuninkaan huomaamaan itsensä.

 photo 62_zpstwfdztvg.jpg

Prinssi Geoffrey Baratheon

                                                                               ~ * ~

 photo 63_zpsn1yztqas.jpg

Perhoset mahassaan Aurora käveli kohti sohvaa jolla Edmund istui.

 photo 64_zpsucvdzpkq.jpg

"Huomastiko kuinka komea poika Geoffreystä kasvoi? Tytöt tulevat vielä kilpailemaan pojistamme", Aurora avasi keskustelun.

 photo 65_zps6wp0zcqm.jpg

Edmund tuijotti ärtyneenä vaimoaan. Hänen ajatuksensa olivat parhaillaan joissain ihan muualla kuin vaimossaan.

 photo 66_zpscjzqy2nf.jpg

"Ei sillä ole mitään väliä miltä lapsemme näyttävät. He ovat kuninkaallisia, kaikki kilpailevat heistä kuitenkin."

 photo 67_zpszecgqc8c.jpg

Aurora hämmentyi hieman Edmundin tylyydestä, mutta yritti silti jatkaa keskustelua: "Mutta mieti kuinka paljon kovempaa he kilpailevat nyt. Olen jo vähän katsellut muiden valtakuntien kuningasperheiden lapsia ja ainakin Sevollassa, Peitlanissa ja Larendasethissa olisi sopivia ehdokkaita. Vaikka Peitlan on kyllä vähän liian kaukana mielestäni ja..."

 photo 68_zpsujnctmfn.jpg

"Ei meidän täydy vielä tuollaisia miettiä. Kun lasten avioliittojen aika on, kaikki järjestyy."

 photo 69_zpsocdapyhy.jpg

Sanat sanottuaan Edmund nousi, puki yllensä ja käveli mitään sanomatta ulos. Aurora jäi hetkeksi istumaan, mutta pian hän jo nousi pettyneenä ylös ja lähti etsimään lapsiaan. Samalla Aurora tunsi kuinka hänen sydämensä puristui entistäkin pienempään kasaan.

                                                                               ~ * ~

 photo 70_zpsru4ehgsm.jpg

Pakkanen kiristyi ulkona, mutta Edmund ei halunnut mennä enää sisään. Aurora voisi yllättää hänet taas, vaikka hänellä oli paljon tähdellisempääkin tekemistä.

 photo 71_zpscf55qtby.jpg

Pian hän näkikin jo rakkaansa astelevan porteista sisään, etuajassa kuten aina.

 photo 72_zpszqta35ki.jpg
 photo 73_zps3chqudtx.jpg

"Olen ikävöinyt sinua niin, onneksi olet siinä nyt", Antonia kuiskasi Edmundin korvaan.

 photo 74_zpsxn4zuz9w.jpg

Varmistuttuaan Auroran lähteneen jo ylös Edmund asettui istumaan takan lämpöön Antonian kanssa.

 photo 76_zpsvrsxgtf7.jpg

"Olen kovin kiitollinen lahjastasi, rakas."
Edmund tunsi kuinka hänen sydämensä alkoi tykyttää entistä kovempaa Antonian kutsuessa häntä rakkaaksi.
"Näytät upealta mekko päälläsi."
Antonia kikatti ja kuiskasi: "Näytän kuitenkin yhdella tapaa vieläkin upeammalta, nimittäin ilman sitä."

 photo 75_zpsrxjld3e2.jpg

"Mitä jos siirryttäisiinkin makuuhuoneeseen?"

                                                                               ~ * ~

 photo 78_zps4nwajhwc.jpg

Aurora etsi kuumeisesti Edmundia. Talvi oli lopuillaan ja kevätaurinko sulatti jo lumia pois, mikä merkitsi Edin syntymäpäivien lähestymistä. Linnassa voitaisiin vihdoinkin järjestää juhlat ja niiden suunnitteleminen täytyisi jo aloittaa. Aurora halusi kaiken olevan täydellistä esikoisensa saavuttaessa naimaiän.

 photo 79_zpswnztv73d.jpg

Oviaukosta Aurora kuitenkin näki ettei Edmund ollut yksin. Ennen kuin kumpikaan huoneessa olijoista huomasi, piiloutui Aurora ja kurkkasi varovasti huoneeseen.

 photo 80_zpsjsalb8tc.jpg

Hän joutui hetken miettimään kuka Edmundin seuralainen oli ennen kuin tunnisti kasvaneen lady Antonia Crawfordin. Juuri tunnistettuaan naisen kuuli Aurora toiveidensa viimeisetkin rippeet pirstaloivat sanat.

"Edmund, me saamme lapsen."

 photo 81_zpsqdxy1kiz.jpg

Edmund veti naisen rakastavaan syleilyyn.
"Tuleeko meistä todella vanhempia? Tämähän on loistava uutinen!"

 photo 82_zps1e7ln0ia.jpg

"Miten ihanaa, että olet tuota mieltä. Minkälaisen aseman haluat lapsellemme?" Antonia vastasi.
"Meidän lapsestamme tulee tottakai prinssi, mitä muutakaan? Ja sinusta rakas, sinusta minä teen Teidän Korkeutenne Kuninkaan Rakastattaren. Tai ei. Sinun arvonimesi täytyy kuvastaa puhtauttasi. Sinusta tulee Teidän Korkeutenne Kuninkaan Sydämen Valittu. Saat muuttaa linnaan saman tien, Robertilla tuskin on mitään sitä vastaan."

 photo 83_zpsofp1rdyh.jpg

"Oi Edmund! Meistä tulee niin onnellisia!" Antonia huudahti ja hyppäsi Edmundin syliin. Omassa mielessään Antonia ei kuitenkaan voinut olla ajattelematta "Kuinka helppoa kuninkaan hurmaaminen olikaan! Kunhan vain saan vielä pojan istun jo pian valtaistuimella."

                                                                               ~ * ~

 photo 84_zpsnhoezukr.jpg

Aurora ei voinut hengittää, hänen täytyi päästä pois. Aurora kääntyi ja suuntasi juoksuun.

 photo 85_zpstqosiwqr.jpg

Jalat kuljettivat Auroraa hänen ollenkaan tajuamatta minne oli menossa.

 photo 86_zpsevyeheit.jpg

Lopulta hän löysi itsensä neljännestä kerroksesta. Siellä hänen jalkansa pettivät.

 photo 87_zpsi0t65xcr.jpg

Kyyneleet valuivat Auroran poskilla. Miten hän oli joutunut tähän tilanteeseen?

 photo 88_zpsx0g0gkbw.jpg

Tälläisenä Glenys löysi Auroran.

 photo 89_zpscldmprg0.jpg

Kun kuningas oli käskenyt Glenysiä pistämään huoneen valmiiksi Antoniaa varten oli hän arvannut mitä oli käynyt. Huoneen valmiiksi laittamisen sijasta oli Glenys sännännyt suoraan etsimään Auroraa. "Ylös. Nouse ylös", Glenys käski.

 photo 90_zpsg9i76ahu.jpg

Hämmentyneenä Aurora nousi ylös.

 photo 91_zpsenvwvijn.jpg

"Ei sinun tarvitse välittää. Et tarvitse enää kuningasta mihinkään. Sinulla on kolme upeaa lasta, eikä kukaan voi kieltää asemaasi kuningattarena. Nosta katseesi ylöspäin, älä anna hänen talloa sinua maahan. Avioliittoa ei ole tehty rakkautta varten."

 photo 92_zpss4xhrdgz.jpg

"Mutta kaikki tarvitsevat rakkautta! Kuka minua rakastaa, jos aviomieheni ei rakasta?" Aurora nyyhkytti.

 photo 94_zps24sqcys4.jpg

"Minä. Minä rakastan sinua."
Sitten Glenys suuteli kuningatarta.

                                                                               ~ * ~

                                                                               ~ * ~

                                                                               ~ * ~Yllätyittekö? Heihei Deborah, tervetuloa Antonia ja maha-asukki! Kuninkaanlinnassa puhaltavat oikeat muutoksen tuulet.
Seuraavalla kerralla markiisit pääsevät taas valloille, paljastuuko Deborahin petos, kun kehdossa makaakin väärän miehen lapsi?

Mutta myöhäiset hyvänjoulun toivotukset kaikille, toivottavasti olette kaikki saaneet suklaata tarpeeksi, minä ainakin olen saanut ihan liikaakin...
Ja hyvää uuttavuotta, ensivuonna tavataan!

9 kommenttia:

 1. No jopas jotain! Pirulainen nimeltä Antonia sai kuin saikin kuninkaan kiedottua pikkusormensa ympärille. Deborah-raukka! Edmund jätti hänet noin vain kuin nallin kalliolle. Jostain syystä pidin kuninkaan ja Deborahin romanssista, vaikka se satuttikin Auroraa, sääliksihän sitäkin raukkaa käy. Antonia on kuitenkin sietämätön, ja Edmund otti hänet vielä palatsiin asumaan, argh. Onneksi Glenys oli oikeassa siinä, ettei Antonia voi uhata Auroran virallista asemaa.. ainakaan toistaiseksi. Oijoi, mikä ihana suhdesotku! ;D Arvasin, että Glenysillä on tunteita kuningatarata kohtaan! :>

  Osan kuvat olivat oikein hyviä. Sellainen pikkujuttu vain, että puhe/ajatuskuplat, suhdeplussat ja -miinukset sun muut pään päällä leijuvat härpäkkeet kannattaa yrittää rajata pois kuvista. Tulee jotenkin aidompi tunnelma kuvista :) Ne tulee aina tosi ärsyttäviin kohtiin juuri kun on ottamassa hyvää kuvaa, mutta kun kameraa vähän kääntelee, ne saa kyllä pois kuvista. Mutta ei mikään iso juttu, eikä niin olennainenkaan tarinan kannalta. Hyvää uutta vuotta sullekin! :) Voi voi, suklaata tuli taas ihan luvaton määrä, ja joku osti taas Juhlapöydän konvehteja, vaikkei kukaan tykkää niistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun kommentoit :)
   Deborah tosiaan jätettiin kuin nalli kalliolle ja Antonia on rasittava minunkin mielestäni... Hienosti arvattu Glenysin tunteet, myöhemmin nähdäänkin onko kuningattarella tunteita Glenysiä kohtaan :)

   Puhut totta noista pään yllä leijuvista härpäkkeistä, nyt kun katsoin niitä on tosiaan luvattoman paljon... Yritän jättää ne kuvista pois, mutta jostain syystä kamera ottaa laajemman kuvan kuin peliruutu näyttää. Ja olen vielä niin pirun laista muokkaamaan kuvia! Täytyypä ryhytä reippaammaksi :)

   Poista
 2. Mon Dieu! Nyt alkoi Aurora♥Glenys -shippaus :'D en oo varmaankaan ainoo, jonka mielestä tuo Edmund vanhempi on vähän... no semmonen häntäheikin ja lipevän oloinen miekkonen, höh. Eikä Antoniakaan kyllä yhtään sen puhtoisempi pulmunen ole :D Kuninkaalla niitä muksuja on tätä nykyä kohta jo ympäri kuningaskuntaa :'D
  Mie ehdin jo miettiä, että onko Deborah olisi tullut hieromaan ystävyyttä Auroran kanssa, mutta paskat, eihän se tietenkään ollut hyvän asialla :/ No, aina voi toivoa :D
  Mutta Aurora ja Glenys! lutuset ;__; harmi vaan, ettei salaisuudet tunnu pysyvän missään salaisuuksina...
  Jännityksellä odotan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, jatka ihmeessä! (: (ja hyviä jouluja ja uutta vuotta :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit :)
   Edmund häntäheikkeilee ja Antonia juonittelee, osa lyhyesti tiivistettynä :D Kuninkaalla onkin pian äpärä jos toinenkin.
   Aurora ja Glenys on kyllä söpöjä, mutta salaisuudet on valitettavasti tehty paljastettaviksi.

   Poista
 3. Olipas taas aikamoisia juonen käänteitä! :o Kuninkaalla riittää vientiä vähän liiaksikin asti ja kyllä se varmasti vielä joskus kostautuu..toivottavasti. :D Aurora parka..mutta onneksi saa lohtua ja rakkautta Glenysiltä, kun aviomies on tuollainen nilkki.

  Mielenkiinnolla jatkoa odotellen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit :)
   Kuningas on tosiaan ääliö, mutta onneksi Auroralla on Glenys :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Aikamoisia juonen käänteitä tosiaan, kuten yläpuolella mainittiinkin :D

  Edmund on kyllä lipevä ukko D: Ja sillä tosiaan on kohta muksuja ties missä.. Kuningatarta käy vähän sääliksi, mutta onneksi Glenys tuli nyt mukaan kuvioihin, joten saa nähdä miten tässä käy!

  En taaskaan osaa kommentoida D: Jatkoa kuitenkin odottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun kommentoit:)
   LIpevä ukkko kuvaa Edmundia aika hyvin :D
   Kuningattaresta ja Glenysistä lisää myöhemmin...

   Poista