lauantai 2. tammikuuta 2016

Osa 1.12 Stenroos


 photo e1e43c9e-7d7a-4c7b-81cf-673635140ce4_zpswfa3lyop.jpg                                                                                ~ * ~

 photo 3_zps6dye25xh.jpg

Deborah katsoi ärtyneenä itkevää Gretheliä. Jos jokin ei sujunut tytön mielen mukaan, tämä alkoi samantien itkeä. Nytkin Grethel oli onnistunut herättämään Deborahin uniltaan. Miksei tyttö voinut odottaa hiljaa kehdossaan? Kaiken lisäksi Grethelin hoito oli pitkälti Deborahin vastuulla Alarikin keskittyessä Rickhardiin.

 photo 4_zps6l3jgbxo.jpg

Saadakseen Grethelin itkun loppumaan Deborah nosti tämän ylös kehdostaan. Ainakin Grethel oli sen verran helpompi lapsi kuin Margaret, että tämä rauhoittui heti huomiota saadessaan. Valitettavasti Grethel halusi jatkuvasti huomiota, eikä Deborahilla ollut mitään kiinnostusta huomioida lapsiaan sen enempää kuin oli pakko. Deborahille lapset olivat velvollisuus, eikä hän ollut koskaan ollut erityisen velvollisuudentuntoinen.

                                                                                ~ * ~

 photo 5_zpsj71socbs.jpg

Heti onnistuttuaan työntämään Grethelin Agnesille kiiruhti Deborah linnan sisäpihalle odottamaan. Hän oli viimeinkin onnistunut järjestämään tapaamisen Edmundin kanssa. Jostain kumman syystä Deborah tunsi suhteensa kuninkaaseen hieman uhatuksi. Mies ei enää vaikuttanut yhtä innostuneelta kuin ennen. Deborahin olisi siis tehtävä taas uhrauksia pitääkseen miehen mielenkiinnon yllä.

 photo 7_zpsqk2laxm3.jpg

Edmundin saavuttua Deborah toivotti tämän kiihkeästi tervetulleeksi ja johdatti suoraan makuukamariinsa.

 photo 8_zpswtouhpq0.jpg

 photo 9_zpsh7ayybxq.jpg

"Olen kaivannut sinua niin Edmund. On surullista ettemme voi nähdä niin usein kuin toivoisimme, mutta onneksi ole siinä nyt. En haluaisi olla nyt missään muualla", Deborah kuiskaili Edmundille.
"Minäkin olen kaivannut sinua", Edmund vastasi hieman epäröivällä äänellä. Sitä Deborah ei kuitenkaan huomannut.

 photo 10_zps9zkpvqyt.jpg

"Toivon, että voisimme olla yhdessä, aina", kuiskasi Deborah ennen kuin painoi huulensa Edmundin huulille ja alkoi riisua tämän vaatteita.

                                                                                ~ * ~

 photo 11_zpsigxpcic7.jpg

"Margaret rentoudu, älä ole noin jäykkä. Teit taas monta virhettä. Ei se niin vaikeaa ole", Deborah tiuski Margaretille. Tyttö ei vain millään oppinut!
Margaret yritti kovasti soittaa pianoa juuri niin kuin Deborah oli näyttänyt, muttei onnistunut. Hänen sormensa eivät yksinkertaisesti onnistuneet kiitämään koskettimilla niin hienosti kuin Deborahin ja virheitä tuli jatkuvasti. Margaret inhosi soittoharjoituksia ja vilkuili jatkuvasi kelloa. Isä oli luvannut lopettaa tasalta.

 photo 12_zpsqkozbyze.jpg

Samantien kaappikellon alkaessa lyödä lyöntejään tasan kunniaksi, Margaret irroitti sormensa koskettimilta ja suorastaan ponkaisi ylös tuolilta.

 photo 13_zpsyfwmtcaf.jpg

 photo 2afb746d-5f9d-469f-a1f9-1ba91fbd5c2d_zpsnynclumd.jpg

"En antanut vielä lupaa lopettaa, takaisin soittamaan Margaret!"
"Isä antoi luvan" Margaret totesi nenäkkäästi.
Deborah huokaisi ja vastasi: "Mene sitten, ei tästä kumminkaan mitään tule."
Alarik hemmotteli tyttöä aivan liikaa Deborahin mielestä. Miten tytön oli tarkoitus oppia mitään hyödyllistä jos tämä vietti kaiken aikansa pölyisten kirjojen ääressä? Margaret ei saisi millään kunnon aviomiestä, jos tämä ei oppisi käyttäytymään kuin aatelisneitojen kuului.

 photo 16_zpsdoud3xmx.jpg

Margaretia tulevan aviomiehen etsintä ei puolestaan huolittanut lainkaan. Itseasiassa hän ei toivonut avioliittoa lainkaan. Margaret halusi mielummin luostariin, siellä hän saisi opiskella enemmän kuin missään muualla. Luostarissa oli muutenkin parhaillaan vain yksi nunna ja yksi noviisi, joten uusi tiedonjanoinen noviisi mahtuisi sinne vallan mainiosti. Margaret tiesi Deborahilla olevan suunnitelmia tyttäriensä avioliitoille, mutta hän uskoi isänsä toteuttavan tyttärensä toiveen.

                                                                                ~ * ~

 photo 17_zpsfosce52o.jpg

Janen syntymäpäivien koittaessa hän oli aivan yksin. Agnes ei ollut vaivautunut leipomaan tytölle kakkua, saati saapumaan paikalle, sillä hän tiesi ettei Alarikkaan ollut tulossa.

 photo 18_zpsyldfjgew.jpg

Jane Flinstone

 photo 19_zpsqfthadgd.jpg

"Äiti saanko minä mennä etsimään leikkikavereita. Joohan?" Jane aneli äidiltään.
"Jane, olet ison linnan palvelijattaren tytär, sinulla ei ole aikaa etsiä leikkikavereita. Kipitä siitä nyt tiskaamaan äläkä enää haaveile turhia."

 photo 20_zpstipxj4ae.jpg

Pettyneenä Jane totteli äitiään.

 photo 21_zpsbznib4kj.jpg

Kateellisena hän katsoi nuoren markiisittaren pianonsoittoa.
"Miksi minun täytyy vain siivota ja lady Margaret saa huvitella? Minäkin tahdon oppia soittamaan pianoa yhtä kauniisti kuin hän."

                                                                                ~ * ~

 photo 24_zpsimjhyy1z.jpg

Aamulla Margaret juoksi innoissaan kouluvaunuihin, hän oli odottanut jo pitkään koulun alkamista. Kaikki kunniallisten aatelisladyjen tyttäret kävivät Rosewoodin aatelisneitojen tapakoulua. Koulun nimi herätti pientä epäilystä Margaretissa, mutta hän toivoi silti pääsevänsä opettelemaan tähtitiedettä ja laskemista.

 photo 25_zpsxnpjjfqn.jpg

Koulupäivän jälkeen kaikki into ja odotus olivat kaikonneet Margaretista. Koulu oli ollut juuri sitä, mitä hän oli odottanut. Tapakoulu. Niiauksia ja kummarruksia, soittamista ja laulamista sekä ristipistoja. Margaretia ei kiinnostanut pätkääkän ja sen hän oli näyttänyt.
"Nenäkäs, huonosti käyttäytyvä sekä paljon jäljessä ikäisistään", luki lapussa jonka opettajatar oli antanut Margaretille kotiin viemisiksi.

 photo 26_zpsqamsmmrv.jpg

"Deborah ei tästä ilahdu. Eikä kyllä isäkään. Saisinpa mennä poikien kanssa oikeaan kouluun, siellä kyllä osaisin. Mutta ei, minun täytyy istua opettelemassa niiaamaan oikein Geminan, neiti kyllä minä osaan, kanssa", Margaret ajatteli katkerana.

                                                                                ~ * ~

 photo 27_zps9tltwcxp.jpg

Deborah tuijotti hermostuneena kuninkaanlinnaan. Hän oli huomannut olevansa raskaana, eikä isä todellakaan ollut Alarik. Deborahin täytyisi päästä kertomaan Edmundille, mutta Edmund tuntui välttelevän häntä.

 photo 28_zpshaqb0o4s.jpg

Deborahin täytyisi vain pitää kulissia yllä kunnes pääsisi puhumaan Edmundille. Edmund saisi tehdä hänestä virallisen rakastajattarensa. Teidän Korkeutenne Kuninkaan Rakastajatar. Se saisi olla Deborahin välietappi matkalla kuningattaruuteen.

                                                                                ~ * ~

 photo e12ee7c1-2444-4236-b27f-a3083a622b88_zpspiw7boul.jpg

"Me saamme uuden lapsen ennen kuin lumet sulavat", Deborah töksäytti eräällä illallisella Alarikille ja Margaretille. Hänen omatuntoaan kolkutti ainoastaan hieman väittäessään Alarikille lapsen olevan tämän, mutta ei hän vielä voinut kertoa totuutta. Ei ennen kuin kuningas antaisi Deborahille virallisen aseman ja tekisi tulevan lapsen asemasta virallisen.

 photo 30_zpsxij9agkn.jpg

"Deborah tämähän on kerrassaan loistavaa!" Alarik sanoi innoissaan uutisen kuultuuan.
Margaret puolestaan katsoi isänsä hellää elettä Deborahia kohtaan pettyneesti.
"Isä on viisas, joten miksi hän ei näe Deborahin läpi. Ei Deborah rakasta häntä. Tästä ei seuraa mitään hyvää", Margaret ajatteli.

                                                                                ~ * ~

 photo 31_zpshqvvdvz0.jpg

Markiisien syötyä Agnes ja Jane saattoivat viimein istua pöytään. Agnes oli kertonut Janelle aiemmin päivällä totuuden tämän isästä, mikä herätti paljon ajatuksia tytön päässä.

 photo 32_zpsubmtzuep.jpg

 photo 33_zpshtcuegni.jpg

"Jos markiisi on minunkin isäni, miksen saa syödä heidän kanssaan? Miksi minä joudun siivoamaan enkä saa käydä tapakoulua?" Jane kysyi hämmentyneenä. Hän ei millään ymmärtänyt, miksi hänen ja Margaretin välillä oli niin suuri ero vaikka he olivat sisaruksia ja kaiken lisäksi melkeinpä saman ikäisiä.
"Minähän sanoin jo monta kertaa! Markiisi ei ole tunnustanut sinua, joten sinulla ei ole sen vuoksi asemaa. Tästä ei keskustella enää", Agnes tiuskaisi.

 photo 34_zpsv5muhw4e.jpg

Jane tuijotti pettyneenä lautaseensa. Hänen isänsä ei halunnut häntä.

                                                                                ~ * ~

 photo 35_zpsml8kzuut.jpg

Laittaessaan nukkumaan Deborahin mieli oli huolia täynnä. Hän ei ollut vieläkään saanut kerrottua kuninkaalle raskaudestaan ja raskaus oli jo aivan loppusuoralla. Kuningas ei ollut suostunut yhteenkään Deborahin tapaamisehdotuksista. Aamulla Deborahin täytyisi vain mennä linnaan välittämättä etiketistä. Asiat olisi pakko järjestää.

                                                                                ~ * ~

 photo 36_zpsytwtb0ho.jpg

Margaret katsoi innoissaan ikkunasta. Lunta!

 photo 37_zpslyhzy8cw.jpg

Innoissaan Margaret juoksi pukemaan talviviittaa päälleen. Ulkona hän heittäytyi suoraan lumeen.

 photo 38_zps9tn6ieek.jpg

Noustuaan ihailemaan lumienkeliään Margaret huomasi perheensä palvelijattaren tyttären tuijottamassa häntä. Tytön nimeä hän ei tuntunut millään muistavan, taisi olla joku Janey tai Janelle.

 photo 39_zpsanievg01.jpg

Jane puolestaan muisti Margaretin nimen varsin hyvin. Hän oli ollut juuri menossa sivoamaan tytön huonetta nähdessään tämän tekevän lumienkeliä. Kateus kirpaisi Janen sisimmässä. He olivat sisaria, mutta Margaret oli aatelinen ja hän palvelija.

 photo 40_zps0ymwuex9.jpg

Hetken mielijohteesta Margaret pyöritti itselleen lumipallon.

 photo 41_zpsebqqdtli.jpg

Sen hän heitti suoraan kohti Janea, joka nauroi pallon osuessa.

 photo 42_zpsubp8ja3t.jpg

Sen jälkeen tytöt juoksivat nauraen ja heitellen toisiaan lumipallolla pois linnan sisäpihalta. Kumpikin heistä oli kaivannut ikäistään leikkitoveria.

 photo 43_zpsrw2dozpo.jpg

Deborah oli järkyttynyt nähdessään tytöt. Hänen tyttärensä ei minkään palvelijan kanssa leikkisi.
"Lady Margaret Stenroos!" Deborah huusi vihaisena.

 photo 44_zps1kpbcrdh.jpg

Margaretin nauru hyytyi saman tien ja juuri valmistunut lumipallo tipahti hänen kädestään.

 photo 45_zpsybjmk2gy.jpg

"Margaret mene huoneeseesi, tästä keskustellaan vielä illalla", Deborah tiuskaisi. Hänellä ei ollut juuri nyt aikaa eikä energiaa tyttärensä torumiseen. Hänen täytyisi mennä tapaamaan kuningasta.

 photo 46_zps8k6zllma.jpg

Margaretin ja Deborahin postuessa Jane jäi istumaan siihen mihin oli kaatunut yllättyessään Deborahin saapumisesta. Hän tunsi omatunnon pistoksen ajatellessaan Margaretia, joka oli joutunut ongelmiin hänen takiansa.

                                                                                ~ * ~

 photo 47_zpsx4bkzwx8.jpg

 photo 48_zpslmmbn4rc.jpg

Alarik puhalsi harmistuneena kaksosten kanssa kynttilöitä. Saavuttuaan vierailulta kuningattaren luota Deborah oli vetäytynyt järkyttyneen oloisena pois muiden seurasta. Edes kaksosten kasvaminen ei ollut houkutellut Deborahia muiden seuraan. Alarik oli ollut aivan oikeassa siitä, ettei niin pitkällä raskaana oleva nainen saisi lähteä mihinkään, pelkkää harmiahan se vain teetti. Deborah oli kuitenkin tuntenut velvollisuudekseen mennä tervehtimään kuningatarta tältä kutsun saatuaan.

 photo 49_zpsft65atek.jpg

Markiisi Richard Stenroos

 photo 50_zpsypsqnxqd.jpg

Markiisitar Grethel Stenroos

                                                                                ~ * ~

 photo 51_zpsx8x6chec.jpg

Deborah söi keittoa kauhuissaan, mitään maistamatta. Edmundin sanat pyörivät hänen mielessään.

"Tarkoitan sitä, että tämä suhde on ohi. Palaa miehesi luokse ja tee mitä haluat, minua ei kiinnosta enää."

 photo 52_zpsfofsb8yd.jpg

Deborah oli miettinyt päänsä puhki, mutta ei siltikään ollut keksinyt varmaa ratkaisua siihen, mitä voisi tehdä. Raskaus oli jo liian pitkällä keskeytettäväksi. Hänen täytyisi mielistellä Alarikia niin kovasti kuin pystyisi, ehkä mies silloin säälisi häntä ymmärtäessään ettei ollut lapsen isä.

                                                                                ~ * ~

 photo 53_zpsedrytncv.jpg

Kuninkaan asiat pyörivät Alarikin mielessä hänen tuijottaessaan liekkeihin. Kuningas oli viimeinkin uskoutunut Alarikille Antoniasta. Oli kuulemma rakastunut.  Alarik tiesi suhteesta syntyvän ongelmia, hän nimittäin näki Crawfordien läpi toisin kuin kuningas itse. Robert oli aivan liian oman arvonsa tunteva antaakseen vanhimman tyttärensä kuninkaan huoraksi ilman taka-ajatuksia. Antonia taas oli aivan liian vallanjanoinen jäädäkseen kuninkaan toiseksi naiseksi. Yhtälöstä ei syntyisi mitään hyvää ja Alarik olisi se, joka siivoaisi sotkun.

 photo 54_zpsq95nqbld.jpg

Alarikin ajatukset katkesivat Deborahin istuessa hänen viereensä.

 photo 55_zpsvq9caevi.jpg

Deborah näki huolen Alarikin kasvoilla ja päätti käyttää sitä hyväksensä.
"Älä huoli Alarik, kaikki kääntyy vielä hyväksi."

 photo 56_zpswa97pm1z.jpg

"Minä rakastan sinua", Deborah kuiskasi miehellensä tuntematta pienintäkään katumusta suorasta valheesta.

 photo 40efe9da-1259-4a32-868d-b6453481e48b_zpssyeu9mhl.jpg

Deborah hymyili. Grethelin opettaminen oli niin paljon helpompaa kuin Margaretin. Toisin kuin siskonsa Grethelin kädet asettuivat suloisesti oikeille koskettimille ja saivat aikaan mitä kauneinta soittoa.

 photo 58_zpscqhvm7ev.jpg

Grethel myös ymmärsi ja arvosti soittotaidon merkitystä avioliittomarkkinoilla. Deborah hymyili, Grethelin saisi naitettua vielä hyvään perheeseen. Tytöllä oli oikeanlaista kunnianhimoa, joka Margaretilta puuttui.

 photo 59_zpskubdymdk.jpg

Grethelin taitavuus antoi Deborahille hetken rauhan istahtaa. Margaretin kanssa rentoutuminen ei olisi tullut mitenkään kyseeseen, tyttö oli aivan liian omapäinen ja osaamaton.

 photo 60_zpsvd8jndky.jpg

Kauaa Deborahin rentoutuminen ei kuitenkaan kestänyt.

 photo 61_zps5pqspfmg.jpg

Markiisitar Innocentia Stenroos

 photo 62_zpscpabi5zs.jpg

Deborah siltti vastasyntynyttä tytärtänsä. Vaaleat hiukset. Siniset silmät. Miten Deborah ne selittäisi?

 photo 63_zpsggtc9uvb.jpg

"Älä huoli kulta, äiti suojelee sinua kaikelta pahalta" Deborah sanoi laskiessaan Innocentiaa kehtoon.

                                                                                ~ * ~

 photo 64_zpsewqoqlvm.jpg

"Saimme taas kovin kauniin tyttären", Alarik sanoi epäröivällä melkeinpä kysyvällä äänellä.

 photo 65_zpsz2421zf4.jpg

"Kyllä! Innocentia on kovin kaunis. Hän jopa peri minun äitini silmien ja hiusten värin. Et taida muistaa äitiäni? Hänhän kuoli synnytykseen" Deborah vastasi.

 photo 66_zpspy1ueusw.jpg

"No siinä tapauksessa toivon Innocentiasta tulevan yhtä kauniin kuin äitisi oli."

 photo 67_zpsqjlehrah.jpg

"Uskon vahvasti niin."

                                                                                ~ * ~

 photo 74_zpshldu0for.jpg

Deborah veti nenäänsä pienen tyttärensä tuoksua. Pian tämäkin jo kasvaisi. Kaikista lapsistaan Deborah välitti eniten Innocentiasta. Hän ei ymmärtänyt miksi. Innocentia saattoi hänet jatkuvaan vaaraan näyttämällä liikaa oikealta isältään. Tyttö oli myös elävä muistutus haudatuista haaveista. Silti Innocentia oli Deobrahille lapsista tärkein, jopa tärkeämpi kuin Rickhard.

 photo 75_zpskehcowy9.jpg

"Sinusta kasvaa vielä kaunis nainen Innocentia. Ja minä pidän huolen siitä, että nait jonkun rikkaan ja vaikutusvaltaisen miehen. Mitään ei tule puuttumaan sinulta."

 photo 76_zps8tdomnpo.jpg

 photo 77_zpsbt8sazj3.jpg

Huoli kolkutti Deborahin takaraivossa puhaltaessaan kynttilöitä tyttärensä kanssa. Kuninkaan salaisen tyttären kanssa. Säännöt on tehty rikottaviksi ja salaisuudet paljastettaviksi. Millon Deborahin salaisuus paljastuisi?

 photo 78_zpsqxk1ydos.jpg

Markiisitar Innocentia Stenroos

                                                                                ~ * ~

 photo 79_zpslqckxsn7.jpg

Innocentia kuunteli kuinka kaunis ääni lähti omituisesta esineestä jonka äiti oli hänelle antanut.

 photo 80_zpshmyqgmyq.jpg

Kikatus tulvi ulos hänen suustaan, kuinka hassuja ääniä hän saattoikaan muodostaa lelullaan.

 photo 81_zpsudaer0hl.jpg

Täysin lumoutuneena lelustaan Innocentia ei huomannut takanaan olevaa miestä. Miestä, jonka kasvoilla leimusi viha.

 photo 82_zpsjoahdtgy.jpg

Alarik tuijotti Innocentiaa.
"Vai perinyt silmien ja hiusten värin äidinäidiltään. Ei Deborah tainnut aavistaa, että tutkisin asiaa tarkemmin. Punaiset hiukset ja vihreät silmät hänen äidillään oli. Mutta tiedän nyt mistä Innocentia on värinsä perinyt. Se mies saa vielä maksaa."

                                                                                ~ * ~

                                                                                ~ * ~

                                                                                ~ * ~

Hyvää uutta vuotta kaikille! Taas alkaa numeroiden korjaus päivämääriin, mutta onneksi viisi on kohtalaisen helppo korjata kuutoseksi...
Eipä tässä minulla muuta, toivottavasti kommentoitte :)

6 kommenttia:

 1. Hyvä osa! Vai sai Alarik selville kuka tytön oikea isä on. Miten hän mahtaa kuninkaalle kostaa? Entäs miten tulee Innocentia kasvamaan perheessä, jossa Alarik ei olekkaan hänen isänsä. Ja miten käy Deborahin? Innolla odotan jatkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit:)
   Innocentian ja Deborahin tulevaisuus markiiseilla ei kieltämättä näytä erikoisen valoisalta. Kuninkaallekin tulee vielä ongelmia salasuhteistaan...

   Poista
 2. Voi Deborah. Ihana, häikäilemätön Deborah. Hetken jo vaikutti siltä, että Edmundin takinkäännöstä huolimatta hän pääsisi jatkamaan elämäänsä tavalliseen tapaan. Alarik lienee kuitenkin fiksumpi kuin miltä näyttää. Ovela veto tarkistaa asia, saihan hän selville, ettei Innocentia olekaan hänen oma tyttärensä. Ja nyt Alarik hautoo kostoa kuninkaalle, mitähän hän mahtaa keksiä tämän pään menoksi? Vai arvasikohan hän edes oikein, voihan olla että hänen epäilyksensä kohdistuvat väärään mieheen... Jäänee nähtäväksi.

  Ei ole talon lapsilla helppoa. Margaretilla menee asiat solmuun äitinsä kanssa, Jane ei kelpaa oman isänsä tunnustettavaksi, Grethelistä Deborah ei välitä muuten kuin naittamismielessä, ja Innocentia on kuninkaan lehtolapsi. Ainoastaan Richard näyttää olevan hyvässä huomassa, mutta kuinka ollakaan - hän onkin poika ja perijä. Toivottavasti Margaret ja Jane kaikesta huolimatta ystävystyisivät, eikä Margaretia pakkonaitettaisi kellekkään, vaan hän pääsisi luostariin toiveidensa mukaisesti. Hyvää alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun kommentoit:)
   Helposti höynäytettävä Alarik yllätti viimein ja paljasti sisäisen valonsa tajuamalla kerrankin jotain. Deborah tosiaan kärsii tämän älynväläyksen seurauksena, eikä todellakaan jää ainoaksi kärsijäksi.
   Ikävä tosiasia on talon lasten eriarvoisuus. Poikana Richard on paljon onnellisemmassa asemassa kuin tytöt, joilla ei ole sukupuolen suomaa turvaa.

   Poista
 3. Oi voii, tekee pahaa Alarikin puolesta ): toinen kun niin antaumuksella rakastaa(?) vaimoaan ja lapsiaan (ainakin niitä laillisia) ja sitten tulee särö paratiisiin eli totuus ilmi. Parka mies :c
  Deborahia ei kyllä vielä säälitä yhtään. Siis vielä...
  Margaret vaikuttaa tosi kunnianhimoiselta likalta, ehkäpä hänestä saadaan vielä lukea niistä luostarin kirjoista... ;)
  Innocentiallepa siunaantui ironinen nimi :D eipä sillä, on se sievä muksu :3 turhan paljon vain biologisen isänsä näköä, että Alarikia pystyisi huijaamaan...
  Jätit kyllä jännän äärelle, innolla odotan seuraavaa osaa! (:
  Ai joo ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit:)
   Alarik parka todellakin, ei kovin valoisia aikoja hänellekään edessä.
   Margaretilla tosiaan on kunnianhimoa, valitettavasti vain vähän vääränlaista aikansa tytölle...

   Poista