perjantai 9. lokakuuta 2015

Osa 1.2 Stenroos


 photo af9988dd-7f6e-49d8-a2fc-42e33b1f4c7b_zpsvwxnegup.jpg



                                                                       ~ * ~

 photo 1_zpsltltoviz.jpg

Deborah soitti ärtyneenä harppuaan. Markiisi oli ilmoittanut eilen illalla vuoteessa tänään olevan se päivä, jolloin he kävisivät tervehtimässä uutta kuningatarta. Tuleva vierailu ärsytti Deborahia suunnattomasti. Se nainen oli tullut jostain kaukaa viemään Deborahin rakastetun, Deborahin kruunun. Nyt hänen kaiken lisäksi oletettiin lähtevän pokkuroimaan tätä naista. Huokaisten Deborah laski kätensä harpun kieliltä, muuten hän vielä katkaisisi jonkun niistä aivan liian kovalla otteellaan.

 photo 4_zps7jnmt8rb.jpg

Ennen lähtöään vierailulle kuninkaanlinnaan, Deborah kumartui vielä kaivelemaan arkkuaan. Markiisin kanssa vietetyn yön mahdolliset seuraukset täytyi nimittäin tuhota tiettynä päivän hetkenä.

 photo 5_zpslyvi8eyr.jpg

Arkusta Deborah kaivoi esiin pienen sinisen pullon. Ulkoapäin se ei näyttänyt lainkaan merkitykselliseltä, mutta Deborah tiesi asian olevan täysin päinvastoin. Pullo sisälsi hänen valmistamaansa tehokasta rohtoa, joka esti raskaaksi tulemisen. Reseptin Deborah oli vahingossa löytänyt luostarista vielä siellä asuessaan ja reseptin mukaista rohdosta hän oli nauttinut koko avioliittonsa ajan. Aluksi hän oli epäillyt aineen tehoa, mutta kolme vuotta lapsettomassa avioliitossa näyttivät Deborahin epäilykset turhiksi.

 photo 6_zps6d1ypma7.jpg

Nostaessaan pullon huulilleen epäilys alkoi kalvaa Deborahia.  Kun hän oli alkanut nauttia rohtoa, Edmund ei ollut ollut vielä naimisissa. Tällöin oli ollut vielä toivoa heidän välisestä avioliitosta. Nyt Deborah ei kuitenkaan enää uskonut siihen. Hän olisi tuomittu loppuelämäkseen tähän kolkkoon linnaan markiisin vaimoksi. Sitäpaitsi, Deborah alkoi jo hieman kaivata omaa lasta. Ei niinkään itse lapsen vuoksi, äidiksi tuleminen oli ollut hänelle aina vain välttämätön paha, vaan siksi, että juorut hänen hedelmättömyydestään voisivat lakata. Epäröinnistään huolimatta Deborah joi pullon viimeiset pisarat. Rohto oli nyt taas kerran loppu. Deborah huokaisi, hänen täytyisi taas tehdä lisää ja kaiken lisäksi hän tiesi kuivatun pietaryrtin, liuoksen tärkeän ainesosan, loppuneen.

                                                                       ~ * ~

 photo 7_zpsmwy6pxwc.jpg

Ruuanlaitto ei kuulunut Agnesin lempiaskareisiin. Tai no, oikeastaan mikään ei kuulunut hänen lempiaskareisiinsa. Tänä iltana Agnes kuitenkin panosti ruuanlaittoon enemmän kuin ennen. Hänen mielessään oli nimittäin hiljaa alkanut kypsyä suunnitelma, jonka avulla päästä pois palvelijan roolistaan.

 photo 8_zpsrllfwrjz.jpg

Deborahin ilmeinen hedelmättömyys koituisi vielä Agnesin onneksi. Agnesin täytyisi vain saada Alarikin huomio itseensä, saada tämä makaamaan kanssaan, jotta hän voisi saada tämän lapsen. Markiisi ei kääntäisi selkäänsä ainoalle lapselleen. Velvollisuuden miehenä hän kyllä pitäisi lapsensa äidistä huolen. Ehkä mies jopa asettaisi hedelmättömän vaimonsa sivuun. Agnes hymyili. Alarikin vietteleminen olisi helppoa, ei niin kylmän vaimon mies voisi vastustaa lämmintä syliä.

                                                                    ~ * ~

 photo 9_zps1u0xsu26.jpg

Alarik yritti taas kerran herättää keskustelua vaimonsa kanssa. Turhaan. Deborah ei edes kommentoinut mitenkään heidän tämänpäiväistä vierailuaan kuninkaan ja kuningattaren luona. Toisaalta ei Deborah kommentoinut melkein koskaan mitään, joten ei tämä ollut mitenkään uutta. Vielä kolmen avioliittovuodenkaan jälkeen Alarik ei edes tiennyt mikä oli hänen vaimonsa lempiväri!

 photo 10_zpsv6junzcc.jpg

Deborah kuunteli Alarikia tylsistyneenä. Mies jaksoi vain koko ajan puhua heidän menneestä vierailustaan. Deborah tyytyi vain myötäilemään Alarikia. Kyllä, oli kuningatar kaunis. Kyllä, näyttivätpä kuningas ja kuningatar onnellisilta. Kyllä, varmasti he saisivat kauniita lapsia. Koko keskustelun ajan Deborah näki pelkkää punaista. Voi kuinka sokea ja ymmärtämätön Alarik olikaan! Deborahin teki vain mieli kiljua etteivät kuningas ja kuningatar olleet onnellisia, miten he voisivat olla onnellisia, kun kerran kuningas oli pakotettu naimaan sellainen tylsimys. Toisaalta Deborahin omatuntoa alkoi hiljalleen kolkuttaa, jos hän ja kuningas lopettaisivat suhteensa, kuningas ja kuningatar voisivat ehkä löytää onnen.

 photo 11_zpsuey3xwul.jpg

Säikähtäneenä omista tunteistaan Deborah tarttui miehensä kädestä. Kosketus veti hänet ajatuksistaan takaisin maan pinnalle. Omatunnon ääntä ei tämä elekkään kuitenkaan pystynyt sammuttamaan. Itseasiassa se vain pahensi sitä. Alarik yritti niin kovasti, vielä vuosien jälkeenkin. Tämä Deborahin ja kuninkaan suhde vahingoitti myös  Alarikia. Oikeastaan suhde vahingoitti kaikkia. Kuningattaren katseesta Deborah oli huomannut sen, että suhde haavoitti kuningatarta syvästi. Ensimäistä kertaa koko hänen ja kuninkaan suhteen aikana Deborah alkoi tuntea siitä häpeää.

 photo 12_zpsxxp2dkde.jpg

Pimeyden saapuessa Deborah hiippaili hiljaa ulos linnasta. Alarik olisi pitkään yöllä paronin järjestämässä peli-illassa, joten hetki oli turvallinen. Jännitys väänsi Deborahin sisuskaluja. Hän oli päättänyt lopettaa suhteen kuninkaan kanssa. Siitä ei tulisi mitään. Sen täytyisi päättyä. Suhteen päättymisestä kertominen kuninkaalle pelotti kuitenkin Deborahia suunnattomasti. Hän joutui keräämään kaiken rohkeutensa astuakseen linnan porteista ulos.

                                                                    ~ * ~

 photo 13_zpshgisu5ib.jpg

Seuraavana aamuna Deborah soitti taas harppuaan. Se oli hyvä keino selvittää ajatuksia. Edellisenä iltana hän oli ollut niin varma hänen ja kuninkaan suhteen päättymisestä. Kuningas oli kuitenkin valanut uutta toivoa suhteeseen. Siitä tulisi vielä jotain. Alarik ja Aurora, ei Deborahin tarvinnut välittää heidän onnestaan. Deborahin oma onni oli kaikkein tärkein.

 photo 14_zpsetvw5hwh.jpg

Yhtäkkiä Deborahin kädet lakkasivat soittamasta. Hänen mieleensä muistui asia, joka saattaisi tuhota kaikki hänen unelmansa ellei siihen kiinnittäisi huomiota. Onneksi asiasta huolehtiminen olisi kuitenkin helppoa. Deborah oli tehnyt niin monta kertaa lapsentulon estävää rohtoa, että hän muistaisi reseptin vaikka unissaan. Pietaryrtin loppuminen asetti vain yhden haasteen, mutta sekin oli helposti voitettavissa.

 photo 15_zpsjs1mamgt.jpg

Deborahilla ei itsellään ollut aikaa lähteä torille ostamaan pietaryrttiä, joten Agnes saisi hoitaa asian hänen puolestaan. Palvelija löytyikin sieltä mistä palvelijan saattoi olettaa löytyvän, keittiöstä. Ohjeet oli helposti annettu ja Deborah saattoi jälleen keskittyä omaan haavemailmaansa.

                                                                    ~ * ~ 

 photo 16_zpsrzoaydbo.jpg

Agnes hinkkasi likaisia lautasia vähän turhankin raivokkaasti, merkkinä tästä yksi lautasista halkesi ja vesi värjäytyi punaiseksi hänen verestään. Markiisitar oli tullut taas turhine vaatimuksineen häiritsemään häntä. Vai että pietaryrttiä aluillaan olevan flunssan päihittämiseen! Sen takia Agnesin täytyisi lähteä torille asti! Ihan kuin hänellä ei olisi tarpeeksi muitakin askareita.

 photo 17_zps0waqlxri.jpg

Onneksi älykkäänä naisena Agnes keksi aina keinot. Agnes tiesi ettei markiisitar ollut mikään keittiön terävin veitsi, eikä tämä varmastikaan huomaisi, jos hän vain kaivaisi maustekaapista jotain tarpeeksi kuivatun pietaryrtin oloista maustetta. Markiisitar kärsisikööt flunssastaan.

                                                                          ~ * ~

 photo 18_zpse58vqhmw.jpg

Deborah valmistautui iltaa varten. Alarik oli aina uskollinen tavoilleen, joten häntä saattoi odottaa pian saapuvaksi. Onneksi palvelija oli tuonut torilta kuivattua pietaryrttiä, jonka turvin Deborah oli taas kyennyt valmistamaan Alarikin toiveet tyhjäksi tekevää rohtoa.

 photo 19_zpsoyelaz4o.jpg

Deborah asettui valmiiksi odottamaan Alarikia, niin kuin lähestulkoon joka ilta heidän avioliittonsa aikana.

 photo 20_zpsiqy0juxg.jpg

Alarik saapui taas kellonlyönnin tarkkuudella. Niin tylsä ja arvattava mies.

                                                                          ~ * ~

 photo 21_zpse3tlktkm.jpg

Seuraavana päivänä paronitar tuli vierailemaan Deborahin luona. Beatrice oli yksi niistä harvoista naisista joita Deborah saattoi pitää jonain ystävän kaltaisena.

 photo 22_zpsvwa02xdr.jpg

Vaikka Deborah ei inhonnutkaan Beatricea niin kuin muita naisia, hän oli silti tälle äärettömän kateellinen. Beatricen aviomies oli rikas ja tämä rikastui koko ajan lisää. Beatrcien koti oli kaunis, paljon mukavampi kuin Deborahin kolkko linna. Beatrice oli myös itse uskomattoman kaunis, kaikkien miesten katseet seurasivat aina Beatricea; itseasiassa melkein kaikki aateliset olivat paronille kateellisia tämän vaimosta. Kaiken lisäksi Beatrice oli raskaana jo ties kuinka pitkällä, eikä sitä edes huomannut paronittaren hennosta varresta! Beatricella ei näyttänyt olevan lainkaan ongelmia. Deborah kuitenkin nieli kateutensa ja johdatti Beatricen kävelylle linnan sisäpihaan.

 photo 23_zpsqrr7i8qf.jpg

Hetken käveltyään Deborah ja Beatrice istahtivat levähtämään. Beatricen raskauden myötä puheenaihe kääntyi luonnollisesti lapsiin. Silloin paronitar sanoi Deborahille jotain murskaavaa.
"Oletko jo kuullut kuningattaren raskaudesta?"

 photo 24_zpsim7nwur7.jpg

Deborah tunsi sydämensä hyppäävän kurkkuun.
"Mitä? Oletko aivan varma? Ei. Ei hän voi olla raskaana."
Deborah yritti vielä udella tietoja Beatricelta, mutta tämä oli vajonnut omiin mailmoihinsa. Beatrice tuijotti kauhuissaan suoraan sisäpihan keskellä olevaan kaivoon. Hetken Deborah suorastaan kuvitteli tämän kuuntelevan jotain kaivosta tulevaa ääntä.

 photo 25_zpsvrzqh1yq.jpg

Yhtäkkiä Beatrice singahti pystyyn ilmoittaen lähtevänsä. Jäähyväisiksi hän halasi Deborahia hieman epätoivoisen oloisesti.

 photo 26_zpsazgavbru.jpg

Deborah ei kuitenkaan ehtinyt kovinkaan kauaa pohtimaan paronittaren outoa käytöstä, vaan hän joutui juoksemaan suoraan toilettiin oksentamaan. Noustessaan ylös Deborah kirosi Agnesia, joka oli ilmeisesti tarjonnut hänelle pilaantunutta ruokaa.
                                                                          ~ * ~

 photo 27_zpsxzd9eegr.jpg

Agnes silmäili itseään hermostuneena peilistä. Hermostuneisuus sai hänet voimaan melkein pahoin. Tänä iltana Agnes oli nimittäin päättänyt toteuttaa huolellisesti tekemänsä suunnitelman.

 photo 28_zpspnmuvcmq.jpg

Agnes oli seurannut markiisin menoja jo jonkin aikaa ja hänelle oli selvinnyt, että markiisi toimi koko ajan tietyn aikataulun mukaan. Ennen illallista markiisi saapuisi levähtämään makuuhuoneeseensa. Niinpä Agnes oli ajoittanut markiisien makuuhuoneen järjestelemisen juuri tähän hetkeen.

 photo 29_zpsizciijuh.jpg

Täsmälleen aikataulunsa mukaisesti markiisi saapuikin makuuhuoneeseen.

 photo 30_zpstwdrbhxs.jpg

Aluksi Agnes pahoitteli läsnäoloaan, mutta jo seuraavassa lauseessaan hän totesi markiisin näyttävän kovin jäykältä ja tarjoutui hieromaan tämän hartioita.

 photo 31_zpslgvkaabd.jpg

Alarik selvästi nautti Agnesin kosketuksesta, se oli paljon lämpimämpää ja vähemmän pakotettua kuin Deborahin kosketus.

 photo 33_zpsupkxhqvt.jpg

Niinpä Alarik ei vastustellut lainkaan Agnesin painaessa huulensa hänen huulilleen.

 photo 34_zpsajjwryid.jpg

Eikä edes silloin kun Agnes johdatti heidät vuoteeseen.

 photo 35_zpsa2ci0cwo.jpg

Tyytyväisenä itseensä Agnes keräsi vaatteensa ja hiippaili alkerrassa sijaitsevaan keittiöön, hänen olisi kiireen vilkkaa alettava valmistamaan illallista.

                                                                          ~ * ~

 photo 36_zps4zm26gvy.jpg

Alarik ja Deborah söivät hiljaisuuden vallitessa. Hiljaisuus hämmensi Deborahia, yleensä Alarik väänsi väen vängällä jotain keskustelua, mutta nyt tämä oli ihan hiljaa. Yleensä Deborah toivoi juuri hiljaisuutta eikä sitä saanut, mutta nyt kun hän ei hiljaisuutta vähääkään kaivannut, hän sen sai. Hiljaisuus sai Deborahin ajatukset vain kääntymään kuningattaren raskauteen, eikä hän halunnut ajatella sitä. Pelkkä ajatuskin sen naisen raskaudesta sai Deborahin epätoivon valtaan. Välttääkseen hiljaisuutta Deborah alkoi moittia Agnesia pilaantuneen ruuan tarjoamisesta.

 photo 37_zpssse2qajp.jpg

Alarik hätkähti oudosti Agnesin nimen kuullessaan, mutta pian jo väsyneellä äänellä alkoi kysellä oliko Deboarh aivan varma pahoinvointinsa johtuvan ruuasta, vai voisiko kyseessä olla vatsatauti.

 photo 38_zpsqedye20t.jpg

Alarikin kysymys sai Deborahissa omituisen tunteen aikaan. Yleensä vaimon kertoessa voivansa pahoin, aviomies alkoi heti epäillä raskautta. Avioliiton alkuaikoina Alarik oli myös kysellyt poikamaisen innokkaana raskauden mahdollisuuksia, mutta nyt kolmen vuoden jälkeen hän oli jo lopettanut kyselyt. Deborah huokasi syvään. Alarik oli menettänyt myös poikamaisen innokkuutensa kaikkiin asioihin heidän avioliittonsa aikana ja siihen Deborah piti itseään osasyyllisenä.

                                                                          ~ * ~

 photo 39_zpshmkpua4o.jpg

Debrah istui kauhuissaan vuoteensa laidalla laskien päiviä. Ei voinut olla mahdollista. Mutta niin laskut väittivät. Hän oli raskaana.

 photo 40_zps93szm1wo.jpg

Deborah siirtyi peilin ääreen katselemaan vatsaansa. Se oli valtava. Miten hän ei ollut huomannut aikaisemmin? Lisääntyneen syömisen hän oli laittanut kuningattaren raskauden tuoman epätoivon piikkiin. Lihomisen puolestaan lisääntymisen syömisen seuraukseksi. Mutta eniten Deborahia hämmensi se, miten tilanne saattoi olla edes mahdollinen. Hän oli ottanut rohtoaan juuri niin kuin aina ennenkin. Ja nyt hän oli raskaana. Kauhu kasvoi kasvamistaan Deborahin sisällä. Mitä hän sanoisi Edmundille? Tämä raskaus saattaisi kuopata heidän unelmansa pysyvästi.

 photo 41_zpsuu0dh00a.jpg

Ennen keskustelua kuninkaan kanssa oli Deborahin kuitenkin kerrottava raskaudesta Alarikille.

 photo 42_zpsytgamnkw.jpg

Deborahin saapuessa Alarik jähmettyi. Deborah ei koskaan tullut hänen luoksensa vapaaehtoisesti.

 photo 43_zpsjbwu5cfn.jpg

Deborah yllätti molemmat vetäessään Alarikin halaukseen.
"Minä olen raskaana"

 photo 44_zpsntmuhhcm.jpg

Sanat kuultuaan Alarik jähmettyi aluksi. Sitten Alarikin vanha poikamainen riemu alkoi nousta hänen kasvoilleen.

 photo 45_zpswta1e6pt.jpg

"Isä. Minusta tulee isä!"
Riemuissaan Alarik hieroi Deborahin vatsaa. Alarikin riemun vastapainoksi Deborah tunsi pelkkää tuskaa ja kauhua.

 photo 46_zpsj13h7yqt.jpg

Deborah ei kuitenkaan ollut ainout joka tunsi kauhua saatuaan tietää hänen raskaudestaan.

 photo 47_zpsumxe75zj.jpg

Samaan aikaan Deborahin kanssa myös Agnes oli huomannut olevansa raskaana. Tätähän Agnes oli toivonut, mutta nyt kun myös markiisitar oli raskaana, Agnes ei voinut olla muuta kuin kauhuissaan. Alarik saisi avioliitossa syntyneen lapsen. Agnesista tulisi nyt vain langennut nainen. Ei markiisitarta niin kuin hän oli suunnitellut. Ellei... Ellei Deborah synnyttäisi tyttöä. Silloin Agnesilla olisi vielä vähän mahdollisuuksia. Kunhan hän itse vain saisi pojan.

                                                                          ~ * ~

 photo 48_zpskgczt5pu.jpg

Deborah marssi käytävää pitkin surullisena. Nyt myös kuningas tiesi hänen raskaudestaan. Edmund oli luvannut vielä yrittää löytää porsaanreikiä lakikirjoista, mutta ratkaisun löytäminen alkoi koko ajan näyttää epätodennäköisemmältä. Deborahin mieleen oli ilmestynyt kauhea ajatus. Hän saattaisi joutua viettämään koko loppuelämänsä tässä kolkossa linnassa.

 photo 49_zps2x2seywx.jpg

Deborahin vajotessa koko ajan synkempiin ajatuksiin,  Agnes tuli häntä vastaan. Deborahin silmät iskeytyivät heti tämän vatsaan. Raskaana. Agnes oli raskaana.

 photo 50_zpsh0axswb6.jpg

Deborahin raivo kuohahti yli. Hän ei voinut muuta, kuin alkaa kiljua palvelijalle kurkku suorana. Kuinka tämä saattoi.

 photo 51_zpso9jfckgf.jpg

Agnes ei puolestaan voinut muuta kuin kuunnella markiisittaren huutoa ja moitteita vihaisena. Hän tiesi vallan mainioisti, ettei Alarik estelisi, jos markiisitar päättäisi heitää hänet ulos. Alarik oli nimittäin huomannut Agnesin raskauden, mutta jättänyt tämän kokonaan huomiotta. Niinpä Agnes nieli moitteet nyrpeällä naamalla. Hiljaa omassa mielessään hän kuitenkin punoi suunnitelmia markiisittaren pään menoksi.

 photo 52_zpswsbmw0or.jpg

Väliohtauksen jälkeen Deborah istui ulos rauhoittumaan. Raivo sai hänen sydämensä sykkimään aivan liian kiivaasti.

 photo 53_zps6kfevdt8.jpg

Hetken päästä Deborah alkoi tuntea jotain aivan muuta kuin raivoa. Kipu lävisti hänen kehonsa. Synnytys oli alkanut.

 photo 54_zpsrsyiznym.jpg
Markiisitar Margaret Stenroos

Deborah piti sylissään pientä tyttöä. Tyttöä. Tämänkö takia kaikki hänen unelmansa tuntuivat olevan koko ajan enemmän ja enemmän saavuttamattomissa? Kyyneleet alkoivat valua pitkin Deborahin poskia. Joku oli syyllinen hänen rohtonsa pettämiseen ja hän aikoi selvittää kuka.



Siinä oli sitten markiisien ensimmäinen osa:) Seuraavassa osassa päästäänkin näkemään aateliston viimeinen osa, eli paroneiden ensimmäinen osa.



11 kommenttia:

  1. Eksyinpäs blogiisi ja tykästyin kovasti tarinaan. Keskiaikaista teemaa, ihanaa! Kuningatar vaikutti ihanalta persoonalta, toisin kuin tämä Deborah. Ja miten mahtaakaan käydä Agnesille? Alarik vaikuttaa kiltiltä mieheltä, joten ehkä hän joka tapauksessa huolehtisi Agnesista, koska tämä kantaa tämän lasta. Innolla odotan, mitä olet keksinyt muiden perheiden päänmenoksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit tarinasta :) Deborah ei tosiaankaan ole mikään miss mukava, eikä Agneskaan, mutta ehkä Alarik silti huolehtii Agnesista.

      Poista
  2. Jee, uutta osaa! Tykkään, että tarinoita päivitellään nopeasti, joten pidä ihmeessä sama tahti jos vain suinkin kykenet :D

    Sitten itse osaan!
    Deborah vaikuttaa inhottavalta, menee oikein hermo D: Agneskin vaikuttaa inhottavalta! Miten mahtaakaan naisen käydä, kun on myös raskaana..
    Alarikia taas käy sääliksi kaiken tän keskellä, mies vaikuttaa kiltiltä, vaikka pettikin vaimoaan. Tosin, pettäähän Deborahkin häntä miehen selän takana :D
    Syntyihän sieltä sitten lapsikin, tosin Deborahin pettymykseksi tyttö. Saa nähdä mitä kaikkea oletkaan keksinyt, vaikuttaa kuitenkin jännältä!

    Jatkoa siis odotellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että tykkäsit:) Yritänkin välttää päivitysvälien liian pitkäksi venymistä, alussa se tuleekin olemaan helppoa, sillä pelissä olen jo kolmannella kierroksella.
      Käyn katsomassa uuden osasi:D

      Poista
  3. Ainiin, The Awakeningissa myös uutta osaa! :D

    VastaaPoista
  4. Sain vihdoin ja viimein luettua nämä kaksi osaa ja vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta! Vitsit mitä juonenkäänteitä! Mielenkiinnolla jään seurailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että tarinani vaikutta mielenkiintoiselta :)

      Poista
  5. Heippa! Löysin RKC:si sattumalta ja pistin lukien... no, en kai tänne olisi jäänyt kommentoimaan, jos en olisi tykännyt :D Jännän äärelle jätit, mitenkähän käy Deborahin ja Edmundin rakkaussuhteelle tätä nykyä kun on molemmat perheellisiä...
    Hemmetin hyviä juonenkäänteitä, minäpä jään seurailemaan, mitä mysteereitä Rosewood vielä kätkee sisäänsä!
    Kiva myös huomata, että vielä löytyy TS2:sen pelailijoita! :D se maan mainio peli tuntuu kohta jääneen muinaisjäänteeksi, onhan valikoimissa myös kolmonen ja nelonen.
    Linkkailen Rosewoodin jo omiin tarinablogeihini (Legacy Storm & Luumun tarinoita), kai vastalinkitys käy? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Mukavaa kun löysit tarinani ja pidit siitä:) TS2 tuntuu tosiaan jäävän pian jo historiaan, mutta vielä on meitä sen pelaajia!
      Linkitän tarinasi tänne:)

      Poista
  6. Ah, draamaa! Oikein mielenkiintoinen tämä Deborah/kuningas -suhdekuvio, mitenköhän parilla mahtaa loppujen lopuksi käydä? Etenkin nyt, kun Deborah kaikesta huolimatta tuli raskaaksi. Voi Agnes, minkä teit! No, ainakin Alarik ilahtui lapsesta, hänen elämänsä on vaikuttanut hieman synkältä, kun Deborahkaan ei kiinnittänyt mitään huomiota. Alarikia käy sääliksi, siitä tulee vähän sellainen "hyväntahtoinen hölmö" -vaikutelma. Ei ihme, että hän lankesi Agnesin viettelyyn. Saapa nähdä, miten Alarik suhtautuu, kun tajuaa, että Agnesin lapsi on hänen.. vai mahtaakohan Agnes kertoakaan? Hmm, tämä paronitar vaikuttaa kyllä jotenkin omituiselta, tulevissa osissa kerrottaneen siitä lisää.. Odottelen jatkoa mielenkiinnolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deborahin ja kuninkaan suhteen tulevaisuus ei toisiankaan näytä kovin valoisalta, siitä enemmän ensi kierroksella:)
      Paronittaresta lisää ensi osassa...

      Poista