keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Osa 1.3 Neville

 photo 9dac0607-5829-466d-913a-52b0e65056d2_zpsv1yozc77.jpg



                                                                 ~ * ~

 photo 1_zpsukb7dw5r.jpg

Tervehtiessään lady Fredrika Woodvilleä ei Beatrice voinut odottaa edessä olevia tunteja innoissaan, Fredrika ei nimittäin koskaan ollut mitenkään erityisen mielenkiintoista seuraa. Beatrice kuitenkin kutsui Fredrikaa jatkuvasti viettämään aikaa kanssaan, ritarin vaimona kun tällä oli hyödyllisiä tietoja.

 photo 2_zpsqltrfmlq.jpg

Yleensä Fredrika jaksoi puhua montakin tuntia kaikesta mikä elämässä oli epäreilua häntä kohtaan, Fredrika ei vieläkään ollut pystynyt hyväksymään tipahtamistaan korkea-arvoisen aatelisvirkamiehen tyttärestä ritarin vaimoksi. Tällä kertaa Fredrika oli kuitenkin poikkeuksellisen hiljaa. Toisin kuin monia aatelisia, Fredrikaan ei uusi kuningatar ollut ottanut mitään yhteyttä tavatakseen hänet. Tälläistä loukkausta Fredrika ei voinut niellä, olihan hän sentään kuulunut korkeampaan aateliin! Fredrika ei voinut lakata miettimästä tätä loukkausta, joten tällä kertaa Beatricen ei tarvinnut kuulla puuduttavaa valitusta.

 photo 3_zpsiezskxj8.jpg

Beatrice olikin helpottunut Fredrikan vierailun loppuessa lyhyeen. Helpotusta lisäsi myös tieto siitä, että Sir Malcolm keskittyi edellen enemmän naisten kaatamiseen kuin oikeisiin työtehtäviinsä.

                                                                 ~ * ~

 photo 4_zpscqnzuhua.jpg

Lakikirjat ja uskonnolliset teokset olivat tulleet Edwardille jo kovin tutuiksi hänen avioliittonsa alkuaikoina. Kirjojen tutkiminen sai kuitenkin Edwardin aina vain tuskastuneemmaksi, niistä ei löytynyt mitään mikä olisi onnistunut herättämään toivoa hänessä. Itseasiassa mitä enemmän hän kirjoja luki, sitä enemmän hän löysi lakeja, joita hän ja Beatrice rikkoivat jatkuvasti. Jos joku saisi tietää, heille molemmille langetettaisiin kuolemantuomio.

 photo 5_zpsufaanmnd.jpg

Silti Edward ei aikonut vielä luovuttaa, hän halusi taata vaimolleen ja tuleville lapsilleen turvallisen tulevaisuuden. Mikään Edwardin löytämä ei kuitenkaan saanut hänen mieltään yhtään levollisemmaksi.
                                                                 ~ * ~

 photo 6_zpswmydpnlr.jpg

Beatrice tuijotti peilistä heijastuvia kasvojaan. Kasvoja joiden kuviot selvästi paljastivat hänen todellisen luontonsa. Puolinen. Beatricen isä kuului veden kansaan ja äiti oli ihminen, mikä teki Beatricesta puolisen. Rosewoodin valtakunnassa, kuten kaikkialla muuallakin puolisia vainottiin. Heitä pidettiin pahoina ja vaarallisina, varsinkin niitä jotka sulautuivat ihmisten joukkoon. Kuten Beatrice. Beatricen syntyperä saattoi hänet ja varsinkin Edwardin jatkuvaan vaaraan, mistä Beatrice ei voinut olla tuntematta huonoa omatuntoa. Välillä muiden ajatukset puolisista saivat Beatricen myös pohtimaan, oliko niissä jotain perää. Entä jos Beatrice todella olikin vaarallinen ja paha, niin kuin kaikki sanoivat?

 photo 7_zpsczg8qxc1.jpg

Edward löysi Beatricen miettimässä surkeita ajatuksiaan. Edward inhosi vaimonsa näkemisensä näin, Beatrice oli kauneinta ja puhtainta mitä hän oli ikinä nähnyt, eikä hän voinut ymmärtää miksi jotkut saattoivat pitää Beatricea niin pahana ja vaarallisena, että tämä täytyisi tappaa. Edward ei myöskään voinut sietää sitä, kuinka Beatrice tunsi huonoa omatuntoa heidän vaaraan saattamisesta. Hän astelikin suoraan vaimonsa luokse ja alkoi hyväillä tämän kasvoja.
"Bea, minä rakastan sinua enemmän kuin mitään muuta, en voisi elää ilman sinua."

 photo 8_zpstlhxziay.jpg

Beatrice laski kuitenkin miehen käden alas.
"Mutta minä saatan sinut vain jatkuvaan vaaraan! Jos olisit nainut kreivitär Throntonin niin kuin sinun oli tarkoitus, olisit turvassa."

 photo 9_zpsfd1nqgpc.jpg

"Jos olisin nainut kreivittären olisin turvassa, mutta onneton. Me selviämme kyllä Bea, kukaan ei saa tietää salaisuuttamme. Minä rakastan sinua."
Sanojensa vakuutukseksi Edward veti Beatricen vielä lempeään suudelmaan.

 photo 10_zpsqpjy9833.jpg
...
                                                                 ~ * ~

 photo 12_zpspzjyzfna.jpg

Aamulla Beatrice alkoi valmistutua kuningattaren vierailuun. Kuten jokaikinen aamu, hän kaivoi esiin pienen rasian ja alkoi levittää rasian sisältämää voidetta kasvoilleen.

 photo 13_zpsy3fkugf1.jpg

Beatricen onneksi hänen merkkinsä yliluonnollisesta syntyperästä oli helposti peitettävissä. Monilla muilla merkki oli paljon vaikeammin piilotettavissa, jos ollenkaan.

 photo 14_zpsykowasg4.jpg

Kuningattaren tervehtiessä Beatricea, saattoi Beatrice huomata kuningattaren kiihtyneen ja epätoivoisen mielentilan selvästi.

 photo 15_zpsmy7uvas2.jpg

Heidän puhuessaan mitä arkipäiväisemmistä asioista, Beatrice sai jatkuvasti surun tuntemuksia kuningattaresta. Puolisena Beatrice nimittäin kykeni tuntemaan toisten ihmisten tunteita, veden kansan jälkeläisenä hän puolestaan tunsi toisten salatutkin kyyneleet helposti. Ja kuningattarellahan salattuja kyyneleitä riitti.

 photo 16_zpsdidojnz4.jpg

Beatrice ei voinut olla ihailematta kuningattaren vahvuutta, tämän onnettomuutta ei voinut mitenkään huomata päällepäin. Kuningatar oli myös hyvää seuraa, Beatrice nautti oikeasti tämän seurasta. Ja mitä pidempään he keskustelivat, sitä enemmän Beatrice halusi lohduttaa kuningatarta. Hän tiesi kuitenkin ettei saisi sanoa mitään, sillä eihän normaali ihminen voisi mitään tietää kuningattaren asioista!

 photo 17_zpssorpo7nl.jpg

Lopulta heidän hyvästellessään Beatrice ei voinut enää pitää kieltään kurissa.
"He eivät ole kyyneleidesi arvoisia."
Kuningatar hämmentyi saman tien sanat kuultuaan. Beatrice alkoi katua sanojaan. Vaikka sanoja oli vain muutama, ne paljastivat Beatricen tietävän enemmän kuin muut.

 photo 18_zpskvymwy7u.jpg

Kuningattaren poistuessa Beatrice ei voinut muuta kuin toivoa, että hänen sanansa hämmentäisivät kuningatarta tarpeeksi, ettei tämä ehtisi epäillä mitään.

 photo 19_zps8t4oeyn3.jpg

Beatrice ei voinut lakata ajattelemasa sanojaan vielä illallakaan. Hän ja Edward luopuivat niin paljosta pitäkseen salaisuutensa salaisuuksina ja Beatrice meni möläyttelemään sellaisia! He olivat luopuneet jopa palvelijasta, vaikka varaa heillä kyllä olisi ollut. Palvelijan Beatrice olisi muuten ottanut mielellään, mutta hän ei voinut sallia talossa asuvan yhtään ylimääräistä juoruilevaa suuta ja palvelijat olivat tunnettuja juoruilustaan. Lisäksi Beatrice oli raskaana ja jos lapsi olisi puolinen, ei se osaisi peittää syntyperäänsä palvelijoilta.

                                                                 ~ * ~

 photo 20_zpsrogzfpjd.jpg

Paroni oli tunnettu aatelisten keskuudessa järjestämistään peli-illoista, joita Edward järjesti luodakseen mahdollisimman normaalin kuvan perheestään, ettei kellään tuli mieleenkään epäillä jotain epänormaalia tapahtuvan paronin kartanon seinien sisällä.

 photo 21_zpslqdohyni.jpg

Tällä kertaa peli-iltaan osallistuvien määrä oli jäänyt vähäisemmäksi kuin normaalisti. Kuningas oli ilmoittanut olevansa liian sairas tullakseen paikalle, mistä muut aatelismiehet arvasivat hänen tapaavan salaisen rakastajattarensa, jonka henkilöllisyyttä ei edes Alarik, kuninkaan lähin mies, tiennyt. Lordi Robert Crafword oli puolestaan yllättänyt kaikki ja löytänyt uuden vaimon. Pieni ja vaatimaton vihkitilaisus oli ollut aiemmin päivällä, joten lordi ei päässyt pelaamaan.

 photo 22_zpsb1mpjnqf.jpg

Ilta ei kuitenkaan kärsinyt lainkaan paikalta puuttuvista miehistä. Itseasiassa illan puheenaiheeksi nousivatkin puuttuvien miesten syyt poissaoloilleen, varsinkin Crawfordin uusi vaimo.

 photo 23_zpsmvpnxgci.jpg

Miehet eivät ymmärtäneet mistä Robert löysi aina uusia vaimoja, tämänhetkinen oli nimittäin jo kuudes! Heistä kukaan ei antaisi tytärtään jo viisi vaimoa loppuun kuluttaneelle miehelle. Illan kuluessa miehet päätyivätkin lyömään vetoa siitä, kuinka kauan tämä uusi vaimo kestäisi.

 photo 24_zps5t6nt9xg.jpg

"Kymmenen hopearahaa vetoa siitä, että Robert on jo vuoden päästä taas leski. Ja toiset kymmenen siitä, että sisar Morgana on kuninkaan salainen rakastajatar!"

 photo 25_zpsbydqylxs.jpg

Edward hätkähti ritarin sanoista. Voisiko sisar Morgana olla kuninkaan rakastajatar? Jos oli, Edward syyttäisi siitä osin itseään.

                                                                        ~ * ~

 photo 26_zpsiho71trm.jpg

Beatrice tuijotti kauas merelle. Vaikka se herätti hänessä suuren kaipuun, se myös rauhoitti häntä. Aiemmin päivällä Beatrice oli nimittäin nähnyt markiisien luona jotain, minä vuoksi hän kaipasi nyt rauhoittelua.

 photo 27_zpsn27pdtou.jpg

Edwardin nähdessä Beatricen tuijottaessa merelle, vanha huoli valtasi hänet. Edward nimittäin tiesi Beatricen kaipaavan mereen, itseasiassa ennen heidän rakastumistaan Beatrice oli suunnitellut veden kansaan liittymistä. Bea oli jättänyt suunnitelman toteuttamatta, mutta meri veti häntä edelleen puoleensa. Edwardin pahimpiin pelkoihin kuuluikin se, että Beatrice päättäisi vastata kutsuun ja elää loppuelämänsä meressä, poissa hänen luotansa. Siksi huoli valtasi Edwardin aina hänen nähdessään vaimonsa meren äärellä.

 photo 28_zpsyakek8v2.jpg

Edward huokaisi ja ilmoitti vaimolleen läsnäolostaan. Beatrice ponkaisi samantien pystyyn.

 photo 29_zps1e01vowq.jpg

Beatrice rutisti Edwardia epätoivoisesti ja kuiskasi tämän korvaan.
"Jotain kamalaa tulee tapahtumaan. Näin sen markiisieilla. Edward, jotain kamalaa tapahtuu meille."
Sanat, tai oikeastaan ääni jolla Beatrice sanat sanoi saivat Edwardin ihon nousemaan kananlihalle. Hän ei kuitenkaan voinut muuta kuin rutistaa vaimoaan ja yrittää rauhoittaa tämän, näin hädissään ei Edward ollut Beatricea ennen nähnyt.
                                                                        ~ * ~

 photo 31_zpsh5pwa4su.jpg

Rannalla tapahtuneen välikohtauksen jälkeen elämä Nevilleillä palasi takaisin normaaleihin uomiinsa, poikkeuksena tietenkin Beatricen raskaus. Raskauden vuoksi Edward koetti auttaa Beatricea talouden ylläpidon kanssa kaikin tavoin, hän nimittäin saattoi huomata Beatricen olevan hyvin huolissaan raskaudestaan.

 photo 32_zpswlb6vum1.jpg

Edward oli aivan oikeassa vaimonsa huolestuneisuudesta, sillä mitä pidemmälle raskaus eteni, sitä huolestuneemmaksi Beatrice muuttui. Beatrice nimittäin pelkäsi lapsensa perivän liikaa verta häneltä ja olevan hänen tavoin puolinen. Beatrice pystyi kantamaan puolisena olemisen taakkaa, mutta miten pieni lapsi siihen kykenisi? Beatrice ei voinut muuta kuin toivoa, ettei hänen lapsensa olisi puolinen.

                                                                        ~ * ~

 photo 33_zpsvdszfwly.jpg

Beatrice pyöri levottomana sängyssä. Kaikki tuntui olevan huonosti, liian kuuma, liian kylmä, liian äänekästä, piinallisen hiljaista.

 photo 34_zpsefcuvvhy.jpg

Ensimmäisen kivun aallon vyöryessä Beatricen yli, hän alkoi nousta vaivaalloisesti sängystä ylös.

 photo 35_zpstfrzrfqa.jpg

Synnytys oli alkanut.

 photo 36_zpsoy5lezsu.jpg
Paroni Henry Neville

Aamun sarastaessa Beatrice sai viimein käsilleen pienen poikansa.


 photo 37_zps9uzzuyaq.jpg

Beatrice silitti helpottuneena poikaansa. Poikaa jonka iho ei Beatricen helpotukseksi ollut poikkeuksellisen viileä. Veden kansasta syntyneillä puolisilla oli lapsena viileä iho, ominaisuus jonka puuttuminen kertoi Henryn olevan normaali. Ihminen. Beatricen lapsi olisi turvassa.
                                                                        ~ * ~

 photo 39_zpsfxmvlaln.jpg

Edward katsoi onnellisena pientä poikaansa. Hän ei ollut koskaan kuvitellut isänä olemisen voivan tuottaa näin paljon riemua.

 photo 40_zpsag217b1m.jpg

Edward ei voinut ymmärtää miten muut aateliset häntä ja Alarikia lukuunottamatta saattoivat suhtautua niin välinpitämättömästi tuleviin lapsiinsa. Henry oli ollut paroneilla vasta vähän aikaa, eikä Edward voinut enää kuvitellakaan elämää ilman tätä. Eikä Edward halunnutkaan, sillä mikä voisi olla kamalampaa kuin lapsensa menettäminen?

 photo 41_zpshnw7ekdu.jpg

Edward suukotti Henryn mahaa eikä voinut olla hymyilemättä tämän jokeltelulle.

                                                                        ~ * ~

 photo 42_zpsanfatock.jpg

Edward katsoi Beatricea rakastavasti, tämä oli antanut hänelle parhaan lahjan hänen elämässään.

 photo 43_zpsl5ob5tk4.jpg

Tämän kunniaksi Edward halusikin nostaa maljan.
"Nostan tämän maljan kauniin vaimoni, pienen poikani ja kaikkien tulevien lapsieni äidin kunniaksi" Edward sanoi pilke silmäkulmassaan.

 photo 44_zpsatrymgir.jpg

Muutaman lasillisen jälkeen Beatrice ja Edward siirtyivätkin makuuhuoneen puolelle.

 photo 45_zps6njrnqz4.jpg

Juuri ennen nukahtamistaan Beatrice tuijotti suoraan miehensä silmiin. Mitä pahaa voisi tapahtua kun hänellä oli Edward rinnallaan?




Tässä oli sitten aatelisten viimeinen osa, seuraavaksi vuoroon pääsevätkin kauppiaat!  Toivottavasti piditte osasta(: Yllätyittekö muuten Beatricen puolisuudesta?
Kommentoida saa, risuja ja ruusuja:)

8 kommenttia:

  1. Näköjään linkistä toiseen päättömästi naputtelu tuotti sittenkin tulosta! Loistavat kuvat, mahtava teksti, toiminnassa parhaillaan ja vielä RKC! Näin hyvää tuuria ei olekaan minulla aikoihin käynyt, tuntuu, että jokainen lukemani simstarina on lopettamassa. Onneksi eksyin tänne, koska tarinasi on mielenkiintoinen ja hieno!
    Kyllä, yllätyin Beatricen puolisuudesta. Oletin tämän olevan ihmissusi, kokonaan vedenväkeä, noita, tai ihan vain herkkä nainen jostain kaukomailta. Tähän mennessä Beatrice on kyllä lempihahmoni, rakastan fantasiaa ja tällä tavalla ripauksena tavanomaiseen keskiaikadraamasoppaan se tuntuu oikein hienolta.

    Sori kun kommenttini on vähän kökkö, en ole hyvä näiden kirjoittamisessa :'D

    ~Keksimatto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että linkkien naputtelu tuotti tulosta, on aina mukava kuulla jonkun pitävän tarinastani:)
      Eikä kommenttisi ole lainkaan kökkö, tai ainakaan yhtään kökömpi kuin minun kommenttini, en nimittäin itsekään loista niiden kirjoittamiisessa :D

      Poista
  2. Todella hyvä osa! Nyt selvisi paronittaren salaisuus! Aavistelinkin, että jotain yliluonnollista häneen liittyy.. Puoliset vaikuttavat kiinnostavilta, ja hieno että olet keksinyt jotain muutakin kuin perinteisiä noitia ja vampyyreita (ei sillä, että niissäkään mitään vikaa olisi). Kun katsoo Beatricea, niin vaikea tosiaan uskoa, että puoliset olisivat vaarallisia, pkemminkin väärinymmärrettyjä, luulisin. Mutta joku syy heidän vainoamiseen varmastikin on.. Täytyy varmaan odottaa kierroksen loppuun, ennen kuin valitsee suosikkiperhettään, mutta paronit ovat nyt aika vahvoilla :P Mielenkiintoni herätti myös tuo viittaus, että Edwardilla ja sisar Morganalla olisi jotain tekemistä keskenään.. :o No, odottelen innoissani seuraavaa osaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva nähdä, että ideani puolisista ei ole ihan surkea, mietin nimittäin pitkään niiden mukaan ottamista:) Voin kuitenkin luvata myös vähän perinteisimpien otusten löytävän vielä tiensä tarinaani...
      Puolisista sekä Edwardin ja Morganan suhteesta kuullaan lisää vielä myöhemmin, on siis hyvä, että ne vaikuttavat mielenkiintoisilta ;)

      Poista
  3. Voi että! Bea ja Edward on niin lutusia yhdessä! :3 toivon tosiaan, että tää koko puolisuusjuttu pysyisi salassa ja perhe saisi elää onnellisena, mutta eihän siitä tulis tarina eikä mikään, jos kaikki olis pelkkää ruusuilla tanssimista.
    Mitähän Edwardilla ja nunnalla on...? meinaan pisti miettimään, kun Edward "syyttäisi itseään", jos Morganalla ja kuninkaalla olisi jotain... heitän villin veikkauksen, että ovat sisaruksia :D No, eiköhän kaikki selkiä aikanaan :D
    Anygays, tää oli hieno osa! Pistähän lisää tulemaan (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidat olla oikeassa siitä, ettei tarinasta tule mitään jos kaikki on pelkkää ruusuilla tanssimista... Siitä voi kai arvata ettei kaikki tule sujumaan niin kuin toivoisi.
      Mutta mukavaa, että pidit osasta:)

      Poista
  4. Hyvä osa kertakaikkiaan! Oot oikeesti tosi hyvän juonen keksinyt, innolla oottelen mitä kaikkea tulee tapahtumaan, draamaa ja jännitystä tuskin puuttuu :D

    Beatrice ei olekkaan kokonaan ihminen, ooh, vähän jotain yliluonnollistakin tähän tarinaan! GP ja Ankku tiivistivät melkein kaikki ajatukseni, en osaa lisätä oikein mitään :'D

    Odottelen kuitenkin innolla jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa nähdä juonen olevan hyvä, kun on sitä vaivalla miettinyt:)

      Poista